שאלה לגבי PAY PAL

נאפו פה

New member
שאלה לגבי PAY PAL

שלום וברכה, יש לי חשבון PAYPAL עוד מהזמן שהייתי גר בארצות הברית, אני מעוניין לשנות את הבנק שבו אני יכול למשוך את הכסף לבנק בארץ הבעיה היא שPAY PAL נותן לי רק לשנות בנק או כתובת מגורים בארצות הברית מה עושים ?

panayotiss

New member
אתה צריך חשבון חדש וישראלי

החשבון שלך אמריקאי ומוגדר לכתובת בארה"ב. פתח חשבון חדש ותחבר אותו לחשבון האיביי שלך. את הכסף תעביר מהחשבון ההוא לזה וסגור את ההוא.

noam weissman

New member
ואי ממך לא ציפיתי לתשובה כזאת ?

משיכה לחשבון בנק אמריקאי הינה ללא כל עמלה. מיותר לציין שמוכר עם חשבון אמריקאי משלם אחוז פחות על עמלת מכירה. בגדול שימוש בחשבון אמריקאי עם חוסך כ 4%... למה בדיוק לסגור את החשבון האמריקאי ולפתוח חשבון ישראלי ?... כל אחד היה מת שיהיה לו חשבון אמריקאי ועושים שמיניות בשביל לפתוח אחד כזה. העברה בדולרים לישראל מחשבון האמריקאי תעלה כ 30$ וזהו ... אשמח להבין מה הרציונאל שלך לעשות את הצעד הזה, הרי כולם רוצים ההיפך ??

noam weissman

New member
תמשוך את הכסף לחשבון האמריקאי קודם

משם בהעברה בנקאית בעמלה נמוכה ישירות לחשבון בנק בישראל בדולרים !!!! כשאתה מושך כסף מפיפאל לחשבון ישראלי פיפאל נותנים שער המרה גרוע.. בממוצע 3% פחות מהמקובל... תוסיף לזה שמוכר עם חשבון אמריקאי משלם 1% פחות על כל מכירה אתה חוסך כ 4%... כלומר על כל 1000$ אתה חוסך כ 40$... כלומר אם אתה מעביר $5000 לישראל עולה לך משהו כמו 30-40 דולר העברה ועדיין חסכת כ 160 דולר לא חבל ? מיותר לומר שאם אתה צריך לשלם לספקים בחו"ל בהעברה בנקאית אתה מעביר ישירות מהחשבון האמריקאי ולא צריך לשלם שוב עמלה כשאתה שולח מחשבון ישראלי...

panayotiss

New member
זו גם שיטה אבל הוא לא יכול להשתמש בחשבון שלו

בשילוב עם איביי. חשבון הפייפאל שלו יהיה יישות ריקה ללא כתובת עדכנית. אתה מדבר על תשלום לספקים? אם הוא יעשה שימוש בחשבון הזה לצורך תשלום לספקים הם ישלחו סחורה לכתובת שרשומה שם והוא לא שם הרי. הדבר היחידי שהוא יכול לעשות זה למשוך את הכסף משם באחת משתי הדרכים.

panayotiss

New member
נועם יקירי, הבחור שאל א' ואתה עונה ב'

הוא ביקש לעשות שימוש בכסף שיש לו בחשבון הפייפאל האמריקאי שלו ואתה עונה לו כמה נהדר שיש לך חשבון פייפאל אמריקאי. החשבון מגביל אותו למשיכה לבנקים ישראלים, הוא מסביר מפורשות. במקרה זה הצעתי לו לפתוח חשבון פייפאל ישראלי, להעביר את הכסף וכך למשוך את המזומן שלו. עכשיו אני לא מבין מה הפליאה הגדולה? זאת ועוד, יש בעיה טכנית עם שילוב של חשבון פייפאל אמריקאי עם חשבון איביי ישראלי. תבין, כשאתה פותח את חשבון הפייפאל שלך אתה לא צריך לכתוב בכתובת את שם המדינה, הוא כבר יודע שאתה מישראל. עכשיו הבחור ייכנס לחשבון הפייפאל שלו ויכתוב, משה כהן, שדרות ההסתדרות 45 ,בת ים USA , זה נראה לך הגיוני? בקיצור, לפי חוקי איביי חשבון הפייפאל וחשבון האיביי חייבים להיות רשומים על אותה מדינה ומכאן עצתי. ואני לא היחידי שאומר זאת. האמת שלא ציפיתי ממך לשאלה כזאת
, אתה קורא ועונה פה הרבה.

נאפו פה

New member
מה הכוונה לסגור את החשבון ??

הרי בחשבון הזה יש לי אלפי מכירות, בחשבון הזה אני יכול לקבל בקלות כרטיס אשראי של פייפאל יש דרך אחרת ?

panayotiss

New member
אתה לא יכול לעשות שימוש בחשבון עם כתובת ישראל

אם יעלו עליך יסגרו לך את החשבון.

ozitex

New member
תהיה

אם בעל חשבון פייפל ישראלי יכול להוסיף חשבון בנק אמריקאי, מדוע בעל חשבון פייפל אמריקאי אינו יכול להוסיף בנק ישראלי? ההמלצה שלי- פנה אליהם בעניין הזה. יש לי תחושה שבסופו של דבר זה אפשרי.

למעלה