שאלה לגבי KLX300

זאביקDR

New member
שאלה לגבי KLX300

מישהו יכול לתת קצת פרטים לגבי האופנוע ? איזה שנים הוא יובא לארץ ? יכולות שטח ? מחירים ? יתרונות על הKLX250 ? (אם יש) השוואה לגבי הDR350 וכו´ כל מידע יכול לעזור כי אני שוקל לקנות אחד כזה ... זאביק

שכח מזה ! ה KLX כלי יפה ומשאיר רושם

אבל הוא כלי מלא בעיות במיוחד בעיות קירור! יתרונות אין כמעט ואפילו המנוע של ה DR יותר חזק הייתי נותן לו יתרון אחד בבלם הקדמי על הבלם הקדמי של ה DR וזהו בקיצור לפי דעתי זה כלי שעושה צרות למרות שהוא ממש יפה וגם אני נידלקתי עליו בהתחלה!

hananlv

New member
השד יודע מאיפה הוצאת את זה...

בעיות קירור? מה אתה רוצה להגיד שעדיף גרוטאה מיושנת עם קירור שמן אוויר על פני מנוע מתקדם עם קירור מים????????? ה KLX (ואני מדבר על גירסת ה R) היא פי אינסוף יותר טוב מה DR שהיתרון היחיד שלו שהוא פופלרי (וכמו המיצובישי לנסר – בלי שום סיבה טובה) אופנוע מתקדם טכנולוגית, חזק מאד יחסית ובעל מתלים מעולים. כיף אדיר באינדורו צפוף – בקיצור אחלה קניה אם מוצאים אחד במצב טוב ואגב – לא ידוע לי על KLX 300 שהגיעו לארץ- ה 250 מספיק טוב

זאביקDR

New member
בשנת 97 הגיעו

ואני מעוניין ב300 כי אני לא מוכן לקנות אופנוע בנפח 250 מהסיבה שיש לי כבר 5 שנים DR250 ואני חייב לעלות בנפח (זה משהו פסיכולוגי כך שאין שום סיבה לשכנע אותי אחרת כי אני יודע שהKLX250 זה לא אותה רמה) זאביק

זאביקDR

New member
דבר נוסף ששכחתי לכתוב

את תשמיץ כל כך את הDR זה אופנוע מצויין ואני הייתי ממליץ לכל רוכב מתחיל להתחיל דרכו על DR כי הוא אופנוע סלחני מצד אחד ומיקצועי מצד שני קרק צריך לדעת לבקש ממנו את העבודה זאביק

hananlv עם כל הכבוד אלייך.

יש לי טיפה ניסיון ואת רוב חיי אני מבלה בשטח עם חברים ועברתי המון כלים ,וחבר שלי לא לפני הרבה זמן קנה KLX250 R! לאופנוע יש מנוע עצבני ומתלים עצבנים! זה נכון! אבל היינו נוסעים עליות קשות ושבילים האופנוע היה מתחמם מאוד יש לאופנוע הזה בעיות במערכת קירור!!! שהיינו מסיימים עלייה היה הדיאר יורד על ה KLX ולוחש מה אתה כל כך מתפנח ומתחמם כולה עלייה קלה
. טכנולוגיה יש זה ברור,אבל עדיין אני רואה את ה DR הרבה יותר עמיד וחזק מה KLX ! יש כלים לרכיבה של 4 שעות רצוף ויש כלים לרכיבה של 2 שעתיים רצוף. ודרך אגב הוא רוצה לעשות איתו המון נסיעות כביש ואני מתאר לעצמי שהוא גם אולי יהיה הכלי תחבורה שלו? אז ביכלל עדיף לו דו"ש כמו הדיאר מכלי שמיועד לשניים לעומת ה KLX שמקומו באמת בשטח .

זאביקDR

New member
הכלי מיועד ברובו לשטח

לכביש יש פריווט שעושה את העבודה מצויין (אין לי את הפקקים של העיר)

hananlv

New member
תגיד לחבר שלך שיש לו אופנוע חולה...

KLX-R תקין לא סובל מבעיות התחממות ולא בטיח במקומות ש DR רגיל מתחיל להעלות עשן הקוואסקי לא צריך אפילו להתחיל להזיע-

זאביקDR

New member
תראה ידידי

הDR אצלי זה בנשמה אבל אני רוצה לדעת מה יותר טוב לביצועים תכנס בשטח כי רוב הנסיעות שלי עם האופנוע הן בשטח (יש פריבט לכביש) ואני רוצה לדעת פרטים ממי שמכיר את האופנוע ולא משמועות ... לגבי הביצועים של ה250 אני יודע שהם טובים אבל הנפח קטן לי מנטלית ואני רוצה אופנוע של 300 ומעלה כך שאני שוקל בחיוב לקנות KLX כמובן שאני יברר עוד פרטים ליפני שאני יתחיל לחפש זאביק

hananlv

New member
אופנוע זה לא ז...

כמה שיותר קטן יותר טוב אתה לא מאמין? תנסה סיבוב על קטמ 125

זאביקDR

New member
בין היתר

אני מעוניין שהאופנוע יוכל לקחת אותי לצפון או לדרום דרך הכביש ולא על גבי עגלה ואני לא מחפש רכיבת אנדורו אלה רכיבת שבילים ומעבר מכשולים קשים (עליות, נקיקים וכו´)

hananlv

New member
ומה זה אינדורו לדעתך?

אם לא שילוב של שבילים ומעבר מכשולים? נראה לי שאתה קצת מבולבל אז למען הסדר הטוב: אם אתה מחפש משהו שיוכל לנייד אותך למרחקים יחסית גדולים בכביש וגם ייתן לך יכולת סבירה בקטעים קשים הרי שמראש אתה הולך לפשרה כואבת ..אין כלי שיודע לעשות את שתי המשימות האלו כמו שצריך.. אני למשל הייתי בוחר בכלי כמה שיותר מקצועי בשטח על חשבון הנוחות בכביש בסופו של דבר ארצנו קטנטונת וגם שזה לא כל כך נעים זה עדיין אפשרי לעשות 100 ק"מ הלוך וחזור על הכביש גם על כלים כמו KLX 250 או אפילו יותר מקצועיים – התמורה שתקבל בשטח שווה כל פצע לחץ בישבן

זאביקDR

New member
הכוונה היתה לKTM125

שהצאתה לי שממש לא נוח לנסוע איתו מרחק של 100 ק"מ אפילו 30 ק"מ זה כבר קטסטרופה היבט נוסף שמעניין אותי הוא עיניין האמינות של הקאוואסקי מה ידוע לך לגבי זה ?

gradar

New member
אוף, מעצבנים אתם אותי.

ה-300 לא הגיע באופן סדיר לארץ! ב 98 היתה כוונה להביאו ואופנוע אחד הגיע לתקינה ונבחן במוטו (מול ה-620 SC שלי). אך האופנוע לא שווק לבסוף. לגבי הדגם המדובר, בזמנו היה אמור לתת מענה לחולשת ה250 עם משקל והתנהגות דומה. האופנוע עדין לטיפול (כמו כל סידרת ה KLR) ואינו יכול לשמש כאופנוע יום יומי לאומת זאת בגלל אופי ידידותי לאנדורו הוא יכול להיות לא רע בכלל. למיטב ידיעתי אין אופנועים כאלו עם רישוי ולכן האופציה פשוט לא קיימת. הפתרון פשוט: אין כסף DR 350 או EGSE 400, יש כסף DR 400 או LC4 400

רדר שווה לקנות EGSE 400?

אני מנחש דגמי 96 ומטה? אך אם זכרוני אינני מטעה אותי אז היתה את הסטיגמה קניתי מכרתי טיקנתי?

זאביקDR

New member
אם כבר אתה מתכוון

קניתי טעיתי מכרתי אבל מתברר שהאופנוע יחסית אמין רק שהחלקים שלו קצת (קצת הרבה) יקרים וכמעט כל היתהפכות לצד שמאל נישברת ידית הילוכים

gradar

New member
ובכן,

להפתעת כולם אכן האופנוע אמין ואפילו אמין מאוד ביחס לשימוש אותו הוא עובר. כמובן הכל תלוי בנבלה הספציפית אותה אתה רוכש (נ.ב. חבר שלי מוכר אחד). לגבי החלקים, לפי בדיקה שערכתי החלקים אף זולים מכל יפני מקביל. רגלית ההילוכים, אכן מחלה, ובעיקר במידה ואתה נופל "אחורה" כלומר מדרדר את האופנוע על צד שמאל בירידה... מצד שני אף פעם לא ראיתי נזק לציר ההילוכים, להבדיל מכמה יפנים. כך שנראה כי יש מחשבה מאחורי התכנון.

זאביקDR

New member
בשבת בביקתה היו שנים שמכרו KTM400

אבל זה לא הכיוון שלי אני בכיוון של הDR350 ואם יהיה כסף אולי גם 400 אבל דבר ראשון אני צריך למכור את הסמוראי כדי שיהיה כסף ... לגבי ההשוואה בין הDR350 לKTM400 אני לא יכול לדעת כי החברה שאני מטייל איתם (רובם) לא מגיעים לרמת הרכיבה שלי (לא שאני רוכב כל כך מיקצועי אבל יש לי את אותו אופנוע כבר 5 שנים) ולכן אני לא יכול לדעת איזה מהם יותר טוב

זאביקDR

New member
אתה רוצה להגיד לי

שהוא מיתחרה עם הKTM620SC ? זה ממש קטגוריה אחרת הKTM620 יותר קרוב להקסוורנה 610 מבחינת הקטגוריה (לפי דעתי הבלתי מקצועית) אני חדבת שהKLX300 הוא ברמה של הKTM300 ובאותה קטגוריה את הKTM אני לא קונה ביגלל האחזקה ואת זה בדיוק רציתי לברר לגבי הKLX

gradar

New member
לו הוא לא מתחרה של ה 620

פשוט בזמנו כולם חשבו שמה שיותר חזק יותר טוב (620,360) ומטרת המבחן היתה גם לשנות דעה זו. כמובן שאין תחרות בניהם. בכל מקרה אין KLR 300 אז... תחפש דברים אחרים.

למעלה