שאלה לגבי japanese mini-lp sleeve

B a z a

New member
שאלה לגבי japanese mini-lp sleeve

ראיתי שלאלבומים אלו יש כיתוב ביפנית שמסתיר חלק גדול מהעטיפה. השאלה שלי היא האים זה באמת על העטיפה עצמה, ואם כן, אז למה להרוס אותה עם הכיתוב הזה? למה אני שואל זאת - היום קיבלתי מייל מגרג ווקר על הדיסקים החדשים שיש אצלו, והיה שם את Bacamarte - Depois do fim וכתוב שזה JAPANESE TACHIKA MINI LP SLEEVE. האלבום הזה לא היה זמין בזמן האחרון. והמחיר כמובן גבוה, כמו כל היפנים (20 דולר). אבל זה אלבום מעולה ואני ממש רוצה להשיג אותו, למרות שיש לי אותו על המחשב.

B a z a

New member
אגב מי שרוצה לשמוע את האלבום

(מור, אני זוכר שאתה רצית) http://www.yousendit.com/download/QgkNFs42Qa8%3D

עמית ע

New member
הוראות ללינקים

לפני הלינק: | ה ל י נ ק | (כולל הסימן שיוצא כשלוחצים על Shift+\ ובלי הרווחים) אחרי הלינק: | ס ל י נ ק | (כנ"ל) וככה לינק http://www.mitkadem.co.il הופך ללינק פעיל http://www.mitkadem.co.il

B a z a

New member
זה מה שעשיתי

לחצתי על תחילת/סיום לינק מתחת לחלון ההודעה, וזה לא עבד בפעמיים האחרונות. לא משנה. אגב, למה אתה ועוד כמה אנשים מופיעים באדום? כחול זה מנהל הפורום, מה זה אדום?

עמית ע

New member
"מומחים"

אני ושיר דויטש זכינו לקבל מרמי את תואר האצולה בזכות ההסטוריה שלנו כמנהלי הפורום בעבר, ומור משום שהוא באמת מומחה.

מורנא007

New member
קיבלתי את הצבע האדום בגלל אירגון

פרויקט האלבומים האהובים ומונדיאל הפרוג בשנה שעברה.

alissre

New member
לא מובן לי באמת

לרודוס, רודס או איך שקוראים לו אין צבע אדום והוא חלק מהכנופיה השלטת לא ?

מורנא007

New member
רודוס זה אי ביוון, לא?

רודס הוא הכינוי של טל, כתבינו לענייני פרוג-מטאל (על שם הקלידן של להקת דרים תיאטר).

RamiSun

New member
אדום עולה.

אתה כן מומחה!!! ויש לי הוכחה עובדה שאתה אוהב את הפלאוור...

B a z a

New member
השאלה היא האייים הפלאואר קינגס

באמת להקה טובה. אני לא שמעתי הרבה חומר של הלהקה (מה ששמעתי לא אהבתי), אבל ביקורות כמו זאת של בן-אדם שאני מאוד מעריך את הטעם שלו במוזיקה (והוא לא חוסך בביקורת גם באלבומים אחרים של מלכי פרחים), לא גורמת לי לרצות לשמוע חומר נוסף של הלהקה.

מורנא007

New member
על טעם וריייח ../images/Emo8.gif

אייין מה לעשות, הרמוניייום יייותר טובייים. אבל, אני חושב שהפלאור קייינגס הם להקה טובה, ובמיייוחד באלבום שציייינת. הקטע השלייישי, Black And White, הוא כיייפי והקטע הראשון The Truth Will Set You Free, הוא מצוייין, אם כי לפעמים קצת נמרח (לדעתי היה ניתן לקצץ 2-3 דקות ולשפר). גם Devils Playground, ט"מ, ועם משקלים א-סימטרייים, אבל אפשר היה לקצץ ולהעביר אותו מרוכז ושטני
במיוחד.

pinnacle

New member
רוב המבקרים ב-PROGARCHIVES דווקא כן

אוהבים את אלבומי הלהקה ואתה יכול לראות את הציון הממוצע ולקרוא ביקורות נוספות

בן אדם, לא אהבת, לא נורא

כי זה עניין מאוד סובייקטיבי. אבל מאחר שאתה שואל שאלה באופן אובייקטיבי "השאלה היא האייים הפלאואר קינגס באמת להקה טובה"? ומביא תימוכין (גם אם תמוהים משהו), אני אנסה לענות לך באופן אובייקטיבי: אתה לא יכול להתעלם באופן אובייקטיבי מזה שיש לא מעט אנשים (ואני בתוכם) שחושבים ש-TFK אחת משתים או שלוש להקות הפרוגרסיב המובילות והחשובות היום, שמשווים אותם ללהקות עבר מפוארות ולא כחקיינים זולים אלא ככאלה שמסתמכים על מורשת הלהקות האלו וממשיכים אותה בהצלחה. דרך אגב, ממליץ לך להחליף מקור השפעה בפרוגארכייבז, בחוסר טעמו הוא רק נפל על האלבום הטוב ביותר של TFK לדעתי, עם היצירה הכי טובה שלהם (ומור, לדעתי לא צריך לקצץ ב - TTWSYF אפילו שנייה). ואם אין לך חצי שעה תקדיש רבע ל - SILENT INFERNO ואחרי זה תענה לפרוגארכייבז שהוא לא מבין מהחיים שלו. באחריות.

B a z a

New member
לא הייתי אומר שהוא לא מבין

מהחיים שלו. בזכותו (אבל לא רק) גיליתי להקות נפלאות כמו Harmonium, Gnidrolog, Comus, Jan dukes de grey, Maneige, Ange ועוד. הבן-אדם בהחלט מבין במוזיקה, ולדעתי הוא כמה רמות מעל שאר המבקרים באתר בהרבה אספקטים. למלכי הפרחים אני עוד אגיע, אבל לא בזמן הקרוב.

alissre

New member
"השאלה שלי היא האים זה באמת"

לא "האים" זה לא באמת. רצוי שתלמד לכתוב. אם אנשים כאלה גם נושאים על גבם תארים אקדמיים אז מה מצב האקדמיה בישראל לכל הרוחות ?

למעלה