שאלה לגבי iaudio 7

tweeg

New member
אממ

בגלל שמדובר על בעיה תוכנתית שחוזרת אחרי עידכון(בטוחה שהעידכון עבד?) לדעתי: א.או שהבעיה היא בקבצים,יעזור אם תקחי קבצי דוגמא תסדרי תגיות למופת ותבדקי ב.תיכנון כלשהו של המכשיר,כלומר בעיית ניווט אצלך,וכניסה לחלון אחר מהחלון ניווט הרגיל אולי את נכנסת לדינאמיק פליליסט,בהקבלה לנגן שלי,את צריכה ללחוץ על select/enter ארוך או קצר כדי להגיע לניווט,המקבילה אצלך אמורה להיות poking של הטאצ' פאד לדעתי לקרוא את המדריך יעזור אולי (טיפה קשור לניווט,אולי יעזור: http://www.iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=22333 )

trakl95

New member
אולי,אם המכשיר חדש,או שהוא עדיין באחריות

לחזור איתו לאיפה שהוא נקנה,כדי שיבדקו/ישלחו למעבדה לראות אם אין איזה פגם,או ,במידה ואין פגם,אולי הם יכולים,היכן שזה נקנה,לראות אם מקור הבעייה הוא במשהו שעשית לא בסדר,ולהסביר לגבי מה ואיך זה צריך להיות/אמור להיעשות.

trakl95

New member
במידה והמכשיר נקנה בבאג

אז יש להם שירות לקוחות/תמיכה טכנית דרך הטלפון, שאפשר לנסות להיעזר בהם.

.

כן קניתי אותו בבאג והוא די חדש.. לא עברו יותר מ3 שבועות.. חשבתי ללכת לשם ולבדוק את זה אולי באמת המכשיר דפוק או משהו.. אבל בגלל שזה לא קורה כל הזמן אלא רק לפעמים כשאני רוצה לצאת מתיקיה באמצע שיר אז חשבתי שאולי אני עושה משהו לא בסדר.. ומה יקרה אם אני אביא את המכשיר והוא יעבוד כרגיל.. אני אצא ממש מפגרת

למעלה