שאלה לגבי iaudio 7

שאלה לגבי iaudio 7

למה חלק מהשמות של השירים והתקיות לא מופיעים בזמן שהנגן פועל?? פשוט לא רשום כלום ואי אפשר לראות את שם השיר/תקיה או פרטים אחרים של השיר.... אפשר לעשות משהו בעניין כדי לסדר את זה???

tweeg

New member
ממה שהבנתי

יש לך קבצים בכונן שהנגן לא מזהה? נסי למחוק ולהחזיר,נסי לפרמט. אולי גם הקבצים לא מתאימים למכשיר,הכל באותו פורמט וכו'? (יכול להיות שגם מדובר בבעיה שלך בהבנה של הממשק,תיאור טוב יותר יעזור)

.

הוא מזהה כי הוא מנגן את השירים אבל איפה שכתוב את השם של השיר ופרטים על השיר זה פשוט ריק ואי אפשר לראות את השם של השיר או של התיקיה.. לפעמים זה מראה חלק מהשמות של השירים ולפעמים לא.. אבל הוא מנגן את כולם.. ממש מוזר..

מושו 21

New member
............

תבדקי משהו - אולי תצוגת שמות השירים מוגדרת על ID3TAG ובמידע בתגית הנתונים ריקים ... תכנסי להגדרות - תצוגה - תצוגת שיר - תנסי לשנות ל-File Name ואז תחזרי להשמיע את השירים אולי זה יעזור. אם לא - באמת נצטרך תיאור יותר מדויק מה בדיוק הבעיה.

וואיייי איזה עצבים עוד פעם זה קרה!!

למה פתאום השמות של השירים והתקיות נעלמים?? יש מצב שהנגן נדפק ואי אפשר לסדר את זה??? מחקתי את כל התקיות ואז החזרתי והכל עבד בסדר ואז פתאום שוב אי אפשר לראות את שמות השירים מה נסגר איתו??? הוא מביא לי עצבים!!

לא נראה לי שזה יעזור כי

כשאני מפעילה אותו הכל בסדר ותוך כדי שאני שומעת מוזיקה כשאני רוצה לצאת מתקיה אחת ולהכנס לאחרת פתאום אין שמות לתקיות ולשירים ואני צריכה לנחש איזה תיקיה זו.. או שהוא מקבל עיוותים מוזרים ורושם לי בסינית ואז חוזר לעצמו.. ממש מוזר! אולי התוכנה שלו דפוקה או משהו.. אני כבר לא יודעת מה לעשות איתו..

מושו 21

New member
.................

תנסי - כלום לא יקרה אם תנסי לפרמט - להעתיק את כל המידע שעליו למחשב, לפרמט, ולהחזיר. לא עזר ? כשלב הבא - לעדכן קושחה מפה - http://www.cowonamerica.com/download/iaudio_7_jsfw.html הוראות איך לעדכן יש לך פה - http://support.cowonamerica.com/sup...ebase&_a=viewarticle&kbarticleid=363&nav=0,41 בעיות מסוג זה בד"כ קורות מקובץ לא נמתך\פגום או מבעיה כלשהי בגרסה (קושחה) המותקנת על הנגן. אם מסתבכת או לא מצליחה\מבינה איך תחזרי ותעדכני.

מושו 21

New member
..........

לחלץ את הקובץ לשולחן עבודה. (זה צריך להיות קובץ עם סיומת bin). לחבר את הנגן למחשב, להכנס בנגן לתיקיית root. (המחשב שלי-->כונן הנגן-->root) לתוך התיקיה להעתיק את הקובץ שחילצת. אחרי שההעתקה הסתיימה - לנתק את המכשיר מהמחשב, ולהדליק אותו. לאחר ההדלקה המכשיר מתחיל עדכון של הקושחה - לא לגעת בכלום בשלב הזה עד שהמכשיר נכבה. לאחר הכיבוי אפשר להדליק את הנגן - ולראות שמופיע הגרסה החדשה (1.17) או ב- settings-->information.

לא הייתי צריכה לחלץ את הקובץ כי הוא ישר נפתח

אבל לא משנה כי השמות של הקבצים ששם הם כמו בהסבר שיש באתר.... הבעיה היא שאין לי תיקיה בשם root מה אני אמורה לעשות...?

יאיר B

New member
ROOT זאת תיקית השורש, כלומר התיקיה הראשונית

למשל בכונן C, תיקית השורש היא C, אם הנגן שלך הוא כונן E, אז תיקית השורש שלו היא E עצמו.

טוב הצלחתי לעדכן אבל

נחשו מה... זה לא עזר עדיין יש בעיה עם השמות של התקיות והשירים.. אני מתחילה להתייאש ולחשוב שאני אצטרך לחיות עם זה......

מושו 21

New member
בדקת לגבי תצוגת הקבצים ?

כמו שאמרתי באחת ההודעות למעלה ... גם על מצב תצוגת שם קובץ זה עושה בעיות ? אם בדקת ולא עזר - לי אין רעיונות אחרים ..

tweeg

New member
תגובה

א.אם אחרי עידכון זה עדיין עושה את זה זה לא בעיה של התוכנה אלא זה יועד לעבוד ככה,ולכן זה בעיית הבנה שלך ב.הנגן יכול לעבוד לפי 3 סוגים של שמות לקבצים שמות הקבצים עצמם,אני מניח שניסית את ההגדרה הזאת,השמות אפשר לראות עם הם בלאנק,ככה שלא רלוונטי אפשרי לעדכן דרך הווינאמפ,בלחיצה על alt+3 ושינוי הפרטים-id3v1 id3v2-אותו דבר כמו הלמעלה עוד אפשרויות: נכנסת לחלון של הדינאמיק פליליסט,מה ש"יעלים" את שאר השירים נכנסת לחלון של אחת התקיות,מה שיעלים את השאר או חלון אחר כלשהו שהוא לא החלון שאת חושבת שאת נמצאת בו,ולכן השירים אינם. האם במקום המיקום של השירים יש פס בלי כלום?כלומר רווח בין שתי שירים קיימים? האם את יכולה לגלול מעליהם?לסמן אותם? (או בקיצור האם השירים שם ואין זיהוי של השם,או שהם בכלל לא שם?)

//

השירים שם ואני גם יכולה לשמוע אותם רק זה לא מראה לי את השמות שלהם.. העניין הוא שזה קורה רק אחרי שאני שומעת מוזיקה ופתאום אני רוצה לצאת מהתיקיה שבה אני נמצאת לתיקיה אחרת ואז יש רק סימנים של תיקיות ללא שמות וכשאני נכנסת לתקיות יש רק סימנים של קבצי mp3 שזה השירים בעצם רק ללא שמות.. אם אני אכבה את הנגן ואחרי כמה זמן אדליק אותו מחדש אז הכל יהיה בסדר ואני אוכל לראות את שמות התקיות ואת רשימות השירים.. יכול להיות שאני לא יוצאת בצורה נכונה מהתיקיה בזמן שאני שומעת מוזיקה?? אני פשוט לוחצת על ה"מניו" באמצע השירים שאני שומעת ואז זה יוצא ומראה לי את התקיות ללא שמות. או שזה פשוט אמור להיות ככה ואי אפשר לשנות כלום כנראה..

למעלה