שאלה לגבי hotmail

פסימיסט

New member
שאלה לגבי hotmail

משהו פירסם לא מזמן באחד הפורומים שיטה לפרוץ לדואר אלקטרוני של hotmail. זה נראה מאד פשוט לפי מה שהוא תיאר שם. בתור אחד שיש לו הוטמייל, נלחצתי קצת. האם זה נכון שלא צריך יותר מדי ידע, וכל ילד בן 14 יכול לפרוץ לי להוטמייל, ולקרוא את כל המיילים שלי ?

uzi2

Active member
אם רשומה שם השיטה,

אז נסה לפרוץ אליך לחשבון. זה לא נחשב פריצה כי אתה מורשה להכנס לחשבון שלך. אבל בעיקרון, דווחו בעבר כמה חורי אבטחה ב- Hotmail שאפשרו כניסה לחשבונות של אחרים. למיטב כל אלו שפורסמו כבר נסגרו. עדיין יש חשיבות לבחירת סיסמאות לא טריויאליות. וחשוב שלא למסור את הסיסמה שלך לאף אחד, למעט הקשה באתר של Hotmail או הזנה לתוכנת הדואר (Outlook או Outlook Express), לצורך משיכת הדואר. בטח שלא לשלוח את הסיסמה בדוא"ל.

SATCARD

New member
יש לי הוראות איך לפרוץ דואר של HOTM

יש לי הוראות איך לפתוח דואר הוטמיל בלי סיסמא שלך לי דואר אשלך לך את ההוראות אני לא רוצה לפרסם את זה כאן. [email protected] 051987788

פסימיסט

New member
הבעייה שאני לא יכול לנסות את השיטה

והסיבה היא פשוטה : רשום שם שצריך לשלוח את כתובת האי-מייל שלך ואת הסיסמה שלך לאיזה שרת, יחד עם האי-מייל שאתה רוצה לפרוץ אליו, ואותו שרת שולח לך בחזרה את הסיסמה של אותו משתמש. כמובן שאני לא אשלח את הסיסמה שלי, ובכלל נראה לי שמדובר בתחבולה. בכל אופן, בלי קשר לשיטה הזאת, רציתי לדעת אם זה די פשוט לפרוץ להוטמייל?

uzi2

Active member
האת היא שאני

כיוונתי בדיוק לסוג ההודעות הזה כשכתבתי שאסור להעביר סיסמה בדוא"ל.

NinjaHacker

New member
כן, מאוד פשוט לפרוץ ל- HOTMAIL.

אם אתה דווקא מתעקש לשאול. החורים שמוצאים מדי פעם הם רק דרך אחת. יש דרכים רבות שאי אפשר לסתום בגלל מבנה הווינדוס ונפש האדם.

למעלה