שאלה לגבי hosting

עדי304

New member
שאלה לגבי hosting

אני מחפש הוסטינג בחינם למערכת וורדפרס. אני רואה בגו דאדי שיש בתשלום בלבד. האם יש מקומות בהם אפשר למצוא hosting בחינם או שכיום מקובל לשלם על כך? אם כן מישהו יודע בערך מהם הסכומים הראויים לתקופה של שנה בערך למינימום קיבולת הנדרשת?

Amir Shvoong

New member
לנשום זה חינם :)

בטח יש איזה מענה חינמי (אשמח לדעת מהו) אבל בטח הוא מכיל אי אילו התקלות והגבלות שבסופו של דבר יאלץ אותך או לשלם או שזמנך ירד לטימיון. אשמח לתשובה גם בכל מקרה. תודה, אמיר

עדי304

New member
כנראה שזה נכון...

אני חושב שבעבר זה היה חינם, בכל מקרה האם סכום של 220 ש"ח לשנה זה הגיוני לשלם על הוסטינג לגו דאדי?

seostar

New member
בארץ הקודש אוויר צלול כיין עולה הרבה מאוד כסף

בחו"ל ניתן למצוא איחסון בחינם כמו: bytehost זאת החברה היחידה שכמעט ולא מגבילה אותך בכל מיני פרמטרים שונים של איחסון. בכל אופן עדיף בתשלום וזה גם מאוד זול משהו כמו 3-5 דולר בחודש לאחסון בחו"ל. בארץ הכל היקר - לא סתם מפגינים ברחובות.

האופציה החינמית שקיימת

היא שתפתח את הבלוג בוורדפרס עצמה ולא מערכת עצמאית משלך על שרת. יש יתרונות וחסרונות... בהצלחה, אחסון חינם לרוב יגרום רק לבעיות

עדי304

New member
לדעתכם זה עדיף לשלם לגו דאדי?

הם רוצים משהו כמו 5 דולר לחודש למשך שנה שזה בערך 220 ש"ח בחישוב מהיר. מה היתרון הגדול לאחסן אתר דרך גו דאדי ולשלם להם?

seostar

New member
אין שום יתרון לשלם ל godaddy

ושמעתי שיש להם מלא בעיות אחסון. עדיף להשתמש בשרותים של חברות אחרות. תמיד כדאי לפזר את הסיכונים.

מסכים לגמרי

יש ספקי אחסון טובים בהרבה אין ספק שהם רשמים מעולים אבל באחסון הם לא חזקים בכלל

RoyceGracie

New member
לרישום דומיין אני מעדיף את namecheap.com

גם יותר זולים באיזה 2 דולר וגם הפאנל ניהול שלהם לא דוחף לך מוצרים נוספים לסל בלי שאתה שם לב

למעלה