שאלה לגבי Hi-Fi

tulchi

New member
שאלה לגבי Hi-Fi

שלום לכולם!
יש לי שאלה- מכשיר הוידאו שלי מתוכנת כך שכל פעם שיש הפרעה בסאונד קופצת מן כתובת קטנה שאומרת Play ומיד אחריה כתוב Hi-Fi וזה נעלם אחרי שניה. הכתוביות עצמן לא ממש מפריעות אלא רק שבכל פעם שזה קורה נשמע ציפצוץ קצר שבמהלכו הסאונד של הסרט קוצץ טיפה קדימה יחד עם הסרט עצמו. האם יש איזושהי דרך לבטל את האופציה הזאת? כשהקלטת היא באיכות טובה אז הסריקה הזאת לא מתבצעת (אני מניחה שהיא כן מתבצעת אבל פשוט אין הפרעות ולכן זה זה מציק) אבל כמדובר בקלטת באיכות פחות טובה עם תמונה לא חלקה וסאונד שהוא מעט מחוספס אז זה בהחלט מציק. אני מבינה שזה פורום הפקת וידאו כך שאולי השאלה שלי לא ממש שייכת ואם אי אפשר לענות לי כאן אני אשמח לעזרה במסרים או להפניה למקום בו יוכלו לעזור לי. תודה רבה רבה! טלי.

../images/Emo32.gifתכנסי להגדרות של המכשיר...

תכנסי למסך ההגדרות של המכשיר, היכן שקובעים את הערוצים, מכוונים את השעון, קובעים את השפה, שיטת השידור וכולי (הכניסה היא בד"כ ע"י לחיצה על הכפתור המתאים בשלט). תעברי על כל האפשרויות ותחפשי אפשרות לבטל את בדיקת האיכות או בדיקת סאונד או איך שקוראים לזה בהגדרות של המכשיר שלך... (זה משתנה ממכשיר למכשיר). אם לא קיימת הגדרה כזו אז אני בספק אם יש דרך כלשהי לעזור לך מלבד לייעץ לך להחליף את מכשיר הוידאו או להשתמש רק בקלטות מאיכות טובה...
בברכה גיליוטין

למעלה