שאלה לגבי E2 ופרוגסטרון

g a l i 2 6

New member
שאלה לגבי E2 ופרוגסטרון

שלום בנות יקרות להזכירכן אני על דיכוי של לוקרין כבר חודשיים והיום עשיתי בדיקות ואין לי מושג מה הן אומרות מחר אני אצל שטוקהיים וביום ראשון אצל רבינוביץ אבל לא יכולה להתאפק ה - E2 יצא 498 והפרוגסטרון 2.2 האם זה אומר שאני עדיין בדיכוי ? אני מאוד מקווה שכן כי אז אני מתחילה כבר בשבוע הבא טיפול ולא אצטרך לחכות למחזור.... שאלה נוספת, היום עשיתי גם את ה - ca-125 ולא קיבלתי עליה תשובה, האם אתן זוכרות תוך כמה ימים מקבלים את התשובה? (אני במכבי) ועל שלושת הבדיקות היה כתוב דחוף אשמח לתגובתכן

זואילי

New member
הי גלי

זה תלוי באילו יחידות הערכים.... את יכולה לרשום? אני לא יודעת איך זה במכבי, אבל בכללית בד"כ באותו יום הגיעו תוצאות של ca125.

זואילי

New member
או בקיצור

ראי ערכי המרה בלינק http://www.globalrph.com/conv_si.htm מה שאומר בעצם שאם ה E2 הוא לפי pmol/L וה P הוא לפי mnol/L אז את לא בדיכוי ובדרך לביוץ. (הידד) ואם זה לא נמדד ביחידות האלה, אז את בדיכוי עדיין (באסה)

g a l i 2 6

New member
ההפך הוא הנכון

הפעם דווקא אני אשמח להיות עדיין בדיכוי כי כל הרעיון היה להשתמש בדיכוי של הלוקרין במקום לתת דקפפטיל ומיד להתחיל להזריק אבל אם אני קרובה לביוץ אז נראה לי שנצטרך לחכות למחזור ואי אפשר לדעת מתי הוא יגיע הערכים הם אכן לפי מה שכתבת... תודה בכל מקרה

זואילי

New member
כן, פיספסתי את זה..../images/Emo4.gif

ובאמת תהיתי איזה פרוטוקול נתנו לך כי המילים לחכות למחזור בילבלו אותי וחשבתי שאת אמורה להתחיל פרוטוקול קצר.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

גם אני השתמשתי בחלק מהטיפולים עם דיכוי קודם (נראה אולי גם הטיפול הבא שיהיה, שאני עדיין לא יודעת מתי מתחיל). לא יודעת לגבי CA125 (אני חדשה מהחודש במכבי
) בכל מקרה הרבה הצלחה

g a l i 2 6

New member
זואילי, כנראה שאת כבר אלופה

בבדיקות, אני אכן כבר לא בדיכוי (באסה) והציסטות קטנו ממש קצת אז נראה מה יגיד רבינוביץ ביום ראשון, נקווה לטוב

קרנון32

New member
איך יודעים שאת בדרך למחזור?

מצטערת על כמות השאלות אלו הבדיקות שאני בדיוק עשיתי

זואילי

New member
הרמות בדם

מראות שזה לא דיכוי, כי בדיכוי ה E2 היה נמוך מ 200 וגם ה P היה נמוך ממה שרשמה. אם הייתה מצרפת גם LH אז אפשר היה לדייק יותר בנושא הביוץ עצמו. נותר רק לחכות... מציעה לך לקרוא המון לינקים ומאמרים בפורום פוריות ובכלל ברשת, ולהתחיל ללמוד את פשרן של בדיקות הדם.

למעלה