שאלה לגבי DVD

ilan1998

New member
שאלה לגבי DVD

מה סדר הצפיה בפרקים? הדי וי די מחולק לשמות (גילה למשל). מה הסדר שלהם....?? אם מישהו יודע אני אשמח לדעת

דהאמא

New member
תשובה

התקליטורים (10) יבואו לפי מטופלים, ולא לפי סדר כרונולוגי (1-45), כפי שצפינו בסדרה בערוץ 3. וזה נראה לי מבאס, כי לא מעט דברים בסדרה נבנים באופן הדרגתי / כרונולוגי לפי השתלשלות הזמן, ולא לפי המטופל. לעתים גם מידע על מטופל מסוים גלש לפרק שבו בכלל מופיע מטופל אחר (למשל - המידע על מותו של ידין הופיע בפרק עם גילה. אז מצפייה בתקליטור של ידין בלבד, אתה אפילו לא תקבל את המידע החשוב על מותו). כך שזה ייצור בעיות הבנה, במיוחד אם מראים את התקליטורים למישהו שמעולם לא ראה את הסדרה. קצת חבל שחילקו את זה ככה.

ilan1998

New member
אז מה הסדר הכרונולוגי?

קיבלתי את כול הדיסקים שמחולקים למטופלים. עזרה...?

דהאמא

New member
תשובה

עליך לראות פרק אחד מהדיסק של נעמה, ואז פרק אחד מהדיסק של ידין, ואז פרק אחד מהדיסק של איילה, ואז פרק אחד מהדיסק של מיכאל ואורנה, ואז פרק אחד מהדיסק של גילה. אחרי שעשית זאת, עליך לראות פרק שני מהדיסק של נעמה, פרק שני מהדיסק של ידין...וכו' וכו'. אבל שאלה יותר שאלתית - מהיכן השגת כבר את המארז
הוא עדיין לא יצא לשוק

ilan1998

New member
יצא בדיוק ביום שראיתי אותו כנראה

באמת החלטה דבילית...וגם לא כתוב את סדר הפרקים הכרונולוגי אלא בכל מטופל מחולק לשבועות. נו מה אפשר לצפות מהישראלים... תאר לעצמך את אבודים יוצאת לפי שחקנים למשל.... נו מילא נסתדר נחליף דיסקים לפי הקצב...

ilan1998

New member
פאוזה בחיפה

זה שייך לענק הוידאו אבל גם ראיתי שיש את זה בNVC(גם בחיפה...) וראיתי שיש אפשרות להזמנה של זה באתר של בלוקבסטר... כנראה זה הגיע בימים האחרונים לכולם... תבלי

דהאמא

New member
ממש מוזר מה שאתה אומר

אני גם חיפאי, והייתי לפני יומיים גם בפאוזה וגם ב- NVC בחיפוש אחר המארז, ולא היה. מה גם שלא התפלאתי, מפני שהמארז אמור לצאת רק ב- 22/2. נו טוב, אלך שוב ואבדוק

דהאמא

New member
דרך אגב

אתה מדבר על מארז למכירה, נכון? לא להשכרה. שהמארז קיים להשכרה כבר שבועות אני יודע. אבל הבנתי מדברייך שקנית את המארז. הבנתי נכון?

דהאמא

New member
לאילן

הייתי הרגע בפאוזה, והם אמרו לי את מה שכבר ידעתי - שעדיין לא יצא המארז למכירה. אז או שאתה, כמו שאומרים באנגלית, full of it, או שאנחנו לא הבנו אחד את השני, ואתה לא קנית את המארז, אלא שכרת אותו

ההוגה

New member
מה??? ../images/Emo10.gif

איזה טמטום !! גם כל התהליך שראובן עובר הולך ונבנה בהדרגה בהתאם להתפתחות העניינים עם המטופלים שלו... זה ממש דבילי לשווק את הסדרה בצורה כזאת. אני מנחש שבגלל שרצו להוציא למכירה גם חבילות בודדות של הסדרה לפי מטופלים, הם לא רצו להדפיס פעמיים את הדיסקים ולכן בחבילה של העונה המלאה פשוט לקחו את כל החבילות ואיחדו אותן ביחד.

TheJoCKeR

New member
הגעתי ../images/Emo70.gif

קצת באיחור, אבל נראה לי שזה גימיק שיווקי - סידור לפי מטופל. חו"מ שדווקא יתכן שהרעיון לא רע. אין לי את המארז, אז אשאיר את הזכות להחלטה בידי אילן...

למעלה