שאלה לגבי CLAIM ב PAYPAL

leibl

New member
שאלה לגבי CLAIM ב PAYPAL

רציתי לדעת מהם הפרמטרים שמשתמשת בהם מחלקת התביעות ב PAYPAL האם הם מתחשבים רק בתכתובת בין הלקוח למוכר במערכת המסרים של PAYPAL בזמן ה DISPUTE כמובן כי ברגע שמעלים ל CLAIM אין שום אפשרות להתכתב עם הנתבע. או שהם גם בודקים את המסרים בין התובע לנתבע במערכת המסרים של EBAY ? כי גם אפשר להתרשם משם ולקבל תמונת מצב יותר ברורה מהמסרים בEBAY שבאופן טבעי לפני שמישהו פותח DISPUTE הוא מנסה להסתדר עם המוכר ישירות דרך מערכת המסרים של EBAY. לכן חשוב לי לדעת אם המסרים של EBAY עוברים REVIEW במחלקת התביעות של PAYPAL ? האם ההיסטוריה של המוכר ומספר הפידבקים השלילים או מספר ה DISPUTES שנפתחו כנגדו גם מהווים שיקול בקשר להחלטה אצלם או לא ? תודה מראש לעונים leibl

ozitex

New member
הפרמטרים

הוכחת משלוח- מספר רשום תקף הוכחת שילוח- במדיה ונדרשת- העתק דף הדואר הרשום החתום מרשות הדואר. תכתובת בין הלקוח למוכר. כל התכתובת בין איביי ופייפל שקופה בין שתי המערכות.

אם קונים ישר באיי ביי איזה התכתבות יש?

לא מזינים מראש את הכתובת וכדומה ולוחצים BUY NOW? או שיש התכתבות מיילים לפני שצריך?

יש שמתכתבים קודם הרכישה ויש שלא.

תלוי בקונה. אני אישית ביצעתי עשרות רכישות ללא יצירת קשר כלל עם המוכר. שילמתי, קיבלתי מספר מעקב, המוצר הגיע בזמן סביר, נתינת פידבק. רכישה ללא החלפת תכתובת. יש כאלו ששואלים לפני הרכישה וכו' וכו'. תלוי בקונה.

xslf

New member
גם תלוי במוצר

רוב הרכישות שלי נעשות ללא יצירת קשר עם המוכר (חוץ מפידבק בסוף). אבל פה ושם בהחלט אשאל שאלה, אם יש פרט שלא ברור לי/התלבטות. לדוגמא, קניתי לא מזמן כמה תגים לכלבים עם חריטה, ולא הייתי בטוחה שהטקסט שרציתי יכנס, אז שאלתי את המוכר לפני הקנייה. או כשהתלבטתי בין שתי מידות של מעיל גשם לכלב, יצרתי קשר עם המוכרת שתסייע לי לבחור את המידה המתאימה.

למעלה