שאלה לגבי Aspire 5045WLMi

מיה1976

New member
שאלה לגבי Aspire 5045WLMi

קניתי את המחשב הנ"ל במכירה פומבית במחיר 3,200 ש"ח! אמנם העדפתי מעבד 1.7 INTEL Core Dou ולא AMD Turion 2.0 (נראה לי שבעיקר בגלל השם והנפיצות בשוק), אבל במחיר הזה זה נראה לי קטנוני, מה גם שצרכי מסתכמים באופיס, אינטרנט, מוזיקה ומעט וידאו. חוץ מזה שהיה לי חשוב לקנות מחשב שיגיע עם XP ולא עם VISTA. מה דעתכם?! האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים הללו בהתחשב בצרכים שציינתי? תודה..

kobi 23

New member
לא משנה לך

היה פספיק לך גם סלרון וגם הAMD היה מספק

מיה1976

New member
תודה! לא רציתי סלרון כי אולי

יהיו לי צרכים נוספים בעתיד שיידרשו מעבד חזק יותר. הכי חשוב לי לדעת שהוא יעבוד מהר! וגם שהמחיר שווה את המפרט: מעבד Mobile AMD Turion 64 מהירות המעבד: 2 GHz סדרה: ML-37 מסך 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI Radeon X200 זכרון DDR 1024 MB מהירות: 533 MHz (אפשרות להרחבה עד: 2048 MB ) כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB כרטיס קול: ACER Sound System כרטיס רשת 10/100: כלול מודם תקשרות מהירה V. 92: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g: כלול מערכת הפעלה WIN XP HOME חיבורים: PCMCIA 4 כניסות USB 2.0 RJ-45 Ethernet VGA 15-pin RJ-11 (מודם) תודה, שוב!

ScorpioID

New member
במחיר הזה הוא נשמע מעולה.

מה גם שמעבדי AMD אינם נופלים מאיכותם ממעבדי אינטל

ScorpioID

New member
הצרכים שלך אפסיים.

פנטיום M עם 1600 מגה הרץ היו עומדים באינטרנט, אופיס סרטים ואפילו, רחמנא לצלן אימיול.

kobi 23

New member
הamd מעולה !!!

יותר ממה שאת צריכה. בהודעה הקודמת התבלבלתי בין הTURION לSEMPRON מחיר טוב ומעבד שעולה לך על הדרישות !!!

למעלה