שאלה לגבי ANKI

שאלה לגבי ANKI

הורדתי את התוכנה מהאנדרואיד, והתקנתי את החפיסה של ה kanji...
שמתי לב שהתוכנה כבר מראה את הפרוש ואז אני צריכה לזהות את הקאנג'י... ואני רוצה לעשות את זה הפוך...
אני רוצה קודם כל לראות את הקאנג'י, לזהות אותו, ואז לבדוק בתשובה אם זיהיתי אותו נכון.
איך אני יכולה להחליף את הסדר?

תודה...

תשובה

את יכולה להחליף את הכיוון של הכרטיסיות, אני לא בטוחה איך אבל זה די פשוט.
אבל, נראה לי שהורדת את החפיסה של RTK, שמיועדת ללמידה עם הספרים. לכן אולי כדאי לך להוריד חפיסה אחרת, ולהשתמש בה. עד כמה שידוע לי הסדר ברוב החפיסות הוא כמו שאת רוצה.

תשובה

כן זאת החפיסה שהורדתי בגלל שאני עובדת עם הספר הזה, וממה שהבנתי זה הולך לפי הסדר של הספר... ככה שזה טוב.

לא הבנתי לגבי החלפת הכיוון של הכרטיסיות

herouth

New member
אם את הולכת לפי הספר, אז הכיוון הוא מהמילה

...אל הקנג'י. את צריכה להיות מסוגלת לצייר את הקנג'י כאשר אומרים לך את מילת המפתח. הכל מוסבר במבוא של הספר.

הספר הזה מנסה לגרום לך לא לזכור את הקנג'י בתור אוסף של קוים, ומהאוסף הזה לנסות להגיע לכל המידע הנוסף שצריך, אלא לקשר כל קנג'י למילת מפתח, ואז, ברגע שהקישור סגור לך בראש, את יכולה לשחק עם מילות המפתח ולבנות סיפורים וכך לזכור - קנג'ים חדשים, מילים, מידע נוסף, ועוד.

הייסיג בפירוש אומר ללמוד בכיוון הזה, והוא טוען שהכיוון ההפוך יגיע מעצמו. אישית אני חושבת שצריך להשלים את זה ע"י קריאה של ספרים/מנגות שבהם את נתקלת לאט לאט בקנג'י שלמדת.

nwperson

New member
אם אני לא טועה..

הכי טוב לעשות את זה דרך המחשב.
נכנסתי עכשיו לאנדרואיד כדי לבדוק, וראיתי שב"עמוד הראשי" של החבילה (איפה שצריך ללחוץ start reviewing), אחת האופציות זה swap q/a ויש לי הרגשה שזה מה שאת צריכה.

למעלה