שאלה לגבי ajax

aaa156

New member
שאלה לגבי ajax

אני מנסה להוסיף את AJAX Control Toolkit ולא מצליחה לראות את הכל ב toolbox של ה- visual ,רואים רק חלק. אני אותו מורידה מהאתר הזה

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

כפתור ימני על ה-toolbox וללחוץ Choose Items. להיכנס ל-Browse ולהוסיף את ה-DLL המקומפל של AtlasControlToolkit.dll. ניתן ומומלץ בחום להשתמש בבדיוק אותו DLL מקומפל שנמצא בתוך SampleWebsite\bin היות ואז ניתן להיות בטוחים שקיים סט דוגמאות שעובד מול אותו DLL. באופן אוטומטי לאחר הוספת ה-DLL כל הפקדים צריכים להיות מסומנים. אם חלק מהפקדים לא מסומנים (כפי שיתכן במקרה שלך) אפשר ללחוץ על Assembly Name והראשון אמור להיות AssemblyControlToolkit, יש לדאוג כי כל ה-checkboxים של הפקדים מסומנים. אישית, אני מעדיף גם ליצור ל-Microsoft AJAX על פקדיו השונים TAB נפרד בתוך ה-toolbox רק כי זה נוח יותר לעין ולתחזוקה. (כדי להוסיף TAB: על ה-toolbox, כפתור ימני ו-Add Tab). אגב, צריך לבדוק איזה גירסה של Atlas את מריצה מול איזה גירסה של Control toolkit יש לך. אם את מריצה Atlas צריך לדאוג שאת עובדת עם Atlas control toolkit ואם את מריצה את הגירסה החדשה יותר מאוק' (Microsoft AJAX libary) צריך לדאוג שאת מריצה Microsoft AJAX Control Toolkit.

למעלה