בגלל זה
הרפואה של פעם שונה מהיום. וברמת העקרון שכל מטופל מגיע לרופא,הרופא אמרו לתחקר אותו ולשאול על מה הוא מרגיש וחושב.בגלל שרופא היום מקבל יותר מ100 מטופלים ליום אז אין באפשרותו לעשות זאת. אבל העצוב הוא שהיום כשאני חושב על זה ,העניין היה כלכך שקוף. והדברים כמו אי סדר במחברות וחוסר יכולת לקרוא מה שכתבתי היו צרכים להדליק נורה אדומה אצל המחנכת ,אבל כנראה שלא בשביל זה קיבלו את הכסף. פשוט עצוב מאוד כל העניין הזה כשחושבים לאחור,הדבר השפיע עלי מאוד גם בתחום החברתי בגלל כל המגמות וההקבצות שהפרידו אותי מהחברים שלי,מה שגרם לרוב התקופה שלי בתיכון להיות בודד ומופנס.שכמובן משפיע עלי גם עכשיו או שאולי כל זה בגלל שאני מזל סרטן וזה מטבעם של הסרטנים. שאתה אומר שהיית מסביר לחברים שלך את החומר זה כלכך מזכיר לי את עצמי ואת האכזבה כל פעם מחדש לאחר קבלת תוצאות המבחנים, אני בניגוד אלייך מתמטיקה מאוד אהבתי וזה בגלל שהכתב וחוסר הסדר הכי פחות השפיעו,שם בעצם יכלתי לממש את היכולת שלי הכי טוב.למרות שזה לא קרה, בכל מקרה ככה חשבתי, ושוב כל זה בגלל הכתב וחוסר הסדר שהובילו לטעיות השטותיות. היום עם כל ההבנה אני מאמין שלא יווצר מצב שילדים יעברו את מה שאני עברתי וזה אולי נשמע ככלום אבל אתם יודעים שהכל הוא בעניי המתבונן וילדים כמו שילדים יודעים להקצין דברים ולקחת ללב מדברים קטנים. בכל זאת אני לא חושב שפינוק יתר יכפר על הבעיה ולא צריך לקבל יחס מעודף אבל פשוט הכלים עצמם יכלו לתת את העזרה המספיקה ע"מ להצליח לממש את עצמך. וזה בעצם כל העניין לממש את עצמך ולהרגיש שלם עם עצמך. אני לא יודע אם היו עוזרים לי בילדות אז באמת הייתי תלמיד יותר טוב או לא הייתי עובר את מה שעברתי ,אבל מה שאני כן יוכל להיות בטוח לגביו זה שהיו לי פחות מכשולים שעמדו לי בדרך ושמו לי רגל שכן רצתי לעבור. ומי שמתעסק קצת עם פסיכו' יודע מה הערך של הלימודים על ההשפעה על החיים(לא מדבר על העתיד ועל קריירה ).