שאלה לגבי Acrobat Distiller

ostrich

New member
שאלה לגבי Acrobat Distiller ../images/Emo53.gif

מי יוכל לעזור לי?! כאשר אני מייצרת קובץ PDF מקובץ WORD, ישנם שני שלבים. אחד - יצירת PS (פוסטסקריפט). שניים - יצירת ה-PDF בעזרת ה-Distiller. עד עכשיו יכולתי לעשות זאת בשלב אחד (שלב אחד כביכול.. המחשב פשוט עושה את שניהם, בלי שאני אתן לו עוד "פקודה" בדרך). פשוט ב-WORD לא לסמן את האופציה "print to file", ואז מה-WORD ישר נוצר PDF. עברתי ל-Windows XP (ואני חושבת שזה קשור), וכשאני מנסה ליצור קובץ PDF בשלב אחד, הוא לא נותן לי. הוא אומר שיש לו בעיה בהדפסה. האם אני צריכה דרייבר מסוים? או לשנות הגדרות המדפסת איפשהו? תודה על העזרה.

yossi_maoz

New member
יעזור אם תספקי את הפרטים הבאים:

-גרסת האקרובט שאת עובדת עליה (אם מתקינים גרסה 4 צריך להתקין דרייבר פוסטסקריפט לפני התקנת האקרובט) -והכי חשוב- העלי צילום מסך של הודעת השגיאה המדויקת.

ostrich

New member
הנה הממצאים :)

תודה על התגובה.. אני עובדת קודם כל עם אקרובט 5 ME. יש לי דרייבר מדפסת שנקרא Acrobat Distiller. ו-Windows XP, אז הוא לא מעלה חלון עם Warning או Error, אלא את ההודעה הקטנה הזו (בתמונה) למטה. יש לך איך לעזור לי?

yossi_maoz

New member
נסי

לבדוק את התקינות של מדפסת הדיסטילר שלך. גשי לחלון המדפסות קליק ימני על מדפסת הדיסטילר והדפיסי TEST PAGE. אם המדפסת מתפקדת בצורה נורמלית, אחרי מספר שניות אקרובט אמורה לעלות לך עם מסמך שמראה את הדפסת הניסיון. אגב, האם אקרובט הותקן תחת הרשאה מלאה ב-XP (את המשתמש הראשי - ADMINISTRATOR במחשב)?

ostrich

New member
אין לי...

Test Page באפשרויות של המדפסת. זוהי מדפסת בשביל (!!!) פוסטקריפטים. (אני משערת שבגלל זה אין לה את אפשרות ה-test page) מה זאת אומרת הרשאה מלאה? משתמש ראשי?

yossi_maoz

New member
אמור להיות

תחת קליק ימני "מאפיינים" (PROPERTIES) ואם אני לא טועה בכרטיסית GENERAL הרשאה מלאה- הכוונה למשתמש שיש לו מלוא הזכויות להתקנה וקונפיגורצית המערכת.

ostrich

New member
ב-Properties

יש test page. אבל כשאני מנסה, הוא ישר פותח חלון "איפה לשמור את הקובץ" (כי זה פוסטקריפט (!!!) או PDF) ונותן את ההודעה שנתן קודם (ה-error). לא ראיתי ב-general שומדבר שקשור להרשאה.

yossi_maoz

New member
אם הדברים היו תקינים

היית אמורה לראות קובץ PDF עם הכותרת "WINDOWS XP TEST PAGE". נראה שיש בעיה בהתקנת דיסטילר. הסירי את אקרובט בצורה מסודרת, עלי עם ההרשאות המתאימות (בהנחה ומוגדרים מספר USERS במחשב), והתקיני את האקרובט מחדש. (חשוב ששום תוכנה לא תעבוד ברקע כולל אנטי וירוס אם יש כזה).

ostrich

New member
תודה

תודה, אני אנסה. אין על המחשב עוד users. יש מסך אחד - שלי. העניין הוא, שהמקרה הזה התחיל בכלל על מחשב אחר, עם אותם הנתונים. אז גם עליו האקרובט אינו מותקן טוב? מוזר. אבל אם זה יסדר אצלי, ננסה גם על השני. למרות שאני מעדיפה למצוא פתרון אחר (אם יש, כמובן) לפני שאני מסירה את התוכנה. תודה בכל זאת.

למעלה