שאלה לגבי 2 תוכניות

eini3

New member
שאלה לגבי 2 תוכניות

1- מה בדיוק העיקרון של התוכנית x man הקוריאנית? 2- אם מישהו ראה את הסדרה היפנית last friends אני ממש אשמח לדעת לאן זה מתפתח. ראיתי את הפרק הראשון וזה נראה מאד מעניין, השאלה מה קורה שם בדיוק מאוחר יותר...

kiCkiC

New member
תשובה ל 1

X MAN זו תוכנית שמקבצת כמה מפורסמים יותר וכמה מפורסמים פחות מחלקת אותם ל 2 קבוצות ונותנת להם כל מיני משחקים להתחרות בהן. אחד מהאנשים הוא ה X MAN, הוא בעצם שם כדי להכשיל את הקבוצה שלו, אבל לא בצורה ברורה כדי שלא יגלו אותו... ולאורך התוכנית צריך בעצם למצוא את ה X MAN

kiCkiC

New member
הביצוע..

בגדול לאף אחד לא באמת אכפת מי ה X MAN וכולם נשפכים מצחוק בכל משחק אפשרי... אף פעם לא צפיתי בפרק שלם של התוכנית כי לא ממש ראיתי צורך, צפיתי בעיקר בקטעים של משחקים שאני הכי אוהבת כמו משחק ה dangyunhaji, משחק המחבתות המעופפים וקטעי הריקודים ובחירת הזוגות... או ספיישלים שעשו בתאילנד ויפן...

eini3

New member
כן..

אני נתקלתי בתוכנית כשחיפשתי וידאו של יון און הי רוקדת... מזה dangyunhaji ?

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifהחלק הכי הזוי של המשחק ^^

לדעתי לפחות. בוחרים מתמודדים משתי הקבוצות שנעמדים אחד מול השני וצריכים לשאול אחד את השני שאלות,המטרה לענות על כל שאלה dangyunhaji [שלפי התרגום זה כמובן].הראשון שלא מצליח לענות מרוב צחוק נפסל D:

אגב משחקים הזויים

השבוע ב"פנאי פלוס" פורסמה כתבה מכובדת על שעשועוני הטלוויזיה המטורפים ביותר ביפן ועל ניצנים של הגל היפני שכבר הגיע לארץ. אתמול יצא לי לזפזף לערוץ 10 וראיתי להפתעתי את השעשועון היפני "ראש בקיר" (או משהו כזה) עם המנחים שי ודרור ובריכה חביבה שכמובן המתחרים שמפסידים טובלים במימה הכחלחלים כל פעם מחדש. היום בתוכנית הביאו "סלבז" שישתתפו וישפילו את עצמם...כוכבי השירדות.אולי זה אומר שיצליחו להביא עוד סלבזים שישתתפו ומי יודע אולי יהיה גם לנו סוג של אקס-מן בפריים טיים עוד כמה שנים.

eini3

New member
אוי גדול!!!

לפעמים יוצא משהו טוב מהשכל היצירתי מידי של הקוריאנים : )

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאין לך מושג עד כמה יצירתי ../images/Emo6.gif

ראיתי כל קטע שקיים ביוטיוב של dangyunhaji זה גאוני

kriefe

New member
תשובה ל 2

ממש אתמול סיימתי את הצפייה של last friends ואני חייבת לומר שאני דיי מאוכזבת... גם אני בתחילתה חשבתי שהיא דיי מעניינת, אבל עם הזמן היא נראתה לי נסחבת, משעממת ודיי חסרת עניין. הסדרה התחילה טוב ונגררה לרע... אבל זו דעתי ותמיד יכול להיות שאת דווקא כן תאהבי...

eini3

New member
ממש ממש חבל!! : (

חשבתי שנפלתי על דרמה ממש מוצלחת. משהו לא קומי והזוי לשם שינוי... אני די לא סובלת עלילות נמרחות- ממש לא סבלתי את goong בגלל ההתמרחות בעלילה... אני אולי אנסה להמשיך איתה עוד קצת ונראה מה יהיה.

למעלה