שאלה לגבי תרימת דם..

Pup33t

New member
שאלה לגבי תרימת דם..

יש לי שאלה יצא לי לראות אבל לא לשאול בטופס של תרימת דם שכתוב אם אתה סובל ממחלות כמו סכרת וכו' והיה רשום שם גם אפי' השאלה שלי האם עצם העבודה שיש לי אפי' תמנע תרימת דם ? כי זה נראה לי קצת מוזר כל העניין הזה או שהם לא מוכנים לקחת אחריות שפתאום יהיה התקף או משהו ..

אולי? או כי חלק מהתרופות זורמות בדם

למשל דפלפט או טגרטול הן תרופות שבשביל לבדוק את רמתן עושים בדיקת דם...ובטח יש עוד תרופות כאלה אז הם צריכים לדעת כדי שהנתרם לא יקבל את התרופות ביחד עם הדם...
גם ממי שסובל מאנמיה הם לא לוקחים דם וכן אולי הם לא רוצים לקחת סיכון בהתקף...

חייםלוי

Member
מנהל
כבר דנו על זה בפורום כמה וכמה פעמים

ד"ר קיפרווסר הנוירולוגית של הפורום אומרת שאין שום מניעה שחולי אפלפסיה יתרמו דם. העובדה היא שלא מאפשרים. הסיבה היא כנראה חשש של מד"א והתרופות שמסתובבות לנו בגוף.

אבל זה מה קורה..

בעת תרימת דם, גם ככה נעשים חלשים רק בשל תרומת הדם.. הרבה מתעלפים(איבוד הכרה.. לא התקף)... וכניראה שהיו מקרים של אפילפטים שקיבלו התקף.. אחרת לא היה את האיסור הזה.. יכול להיות שגם רמת התרופה בדם יורדת ואז... אין שום קשר לרמת התרופות במנה, זאת לא הסיבה.

יש מספיק תורמי דם כמוני

אני תורם בממוצע כל שישה חודשים לערך אז אני תורם גם בשביל האפילפטיים שבנכם אל תחושו שלא בנוח זה בסדר . היציבות שלכם חשובה יותר ולא יקרה דבר עם לא תתרמו, שהרי האפילפטיים הנם 1% מהאוכלוסיה אז...ש- 99% האחרים יתרמו זה בסדר רפי

עיזבי ת'עקרונות תחיי תעשי חיים ו...

תחשבי על העתיד כי הוא שם מחכה לנו שנגיע אליו בריאים ושלמים

אני פעמיים רציתי לתרום ולא נתנו לי

לא פייר..אני מאוד רוצה לתרום ודוחים אותי
חצופים!!

למעלה