שאלה לגבי תקנונים

misty10

New member
שאלה לגבי תקנונים

כשהתחתנתי נכנסתי לאתר של כלות (שלא אפרט את השם), ורשמתי שם כל מיני דברים, אחרי החתונה, כשקיבלתי את התמונות של הצלם נורא התאכזבתי מהאיכות הנמוכה של הצלום ושל הצלם, והתחלתי לרשום הודעות אזהרה בפורום בלי לציין את השם של הצלם, וכשביקשו רשמתי את הפרטים של הצלם בפרטי. הפסקתי לתקופה של כמה חודשים, ואז החלטתי לעשות זאת שוב, מן הסתם כבר הייתי רשומה באתר, ולא נכנסתי לתקנונים שלהם שוב, ושוב רשמתי אזהרה כללית ביותר, ורק מי שביקש קיבל את הפרטים שוב במייל פרטי, לאחר כשלושה ימים ויותר מ- 10 מיילים פתאום אני מקבלת הודעה שהמיילים שלי נמחקו כי הם לא חוקיים, הייתי המומה ולא הבנתי מה קורה. בן זוגי נכנס לתקנון של האתר והתחיל לקרוא, ועם כל משפט שהוא קורא, הוא אומר משהו כמו: זה לא יאמן איך הם רק מגינים על עצמם, ועוד משפטים כאלו, מה שהסתבר הוא שאם מישהו מפרסם שם או עסק חייב לשלם לאתר 100,000 בלי הוכחת נזק והם מעבירים את זה למחלקה המשפטית שלהם, ואני יכולה להגיב לפני ההעברה למחלקה המשפטית. (ועוד כמה תנאים כאלו ואחרים שהם לא אחראים לתביעות הוצאות דיבה וכו'). עכשיו אני שואלת את השאלות הבאות: בכלל האם זה חוקי? האם זה חוקי שהם לא מתריאים מיד אחרי ההודעה הראשונה? (לפי מה שכתוב זה הודעה אוטומטית) אם אני מפרסמת באופן פרטי ומדברת עם רשומים אחרים, האם הם יכולים להכנס לתכתובת פרטית? האם ניתן לעשות משהו? תודה על כל תשובה

misty10

New member
הם כתבו שהם מעבירים

את זה למחלקה המשפטית, זה אומר שהם יכולים לתבוע אותי? הם שאלו אם אני רוצה להגיב לפני שהם מעבירים את העניין למחלקה המשפטית, האם כדאי להתנצל, או לנסות להסביר את עצמי, או שכדאי לחכות ולראות מה המחלקה המשפטית תעשה? איזה עו"ד אני צריכה עכשיו?

misty10

New member
חלק מהתקנון

הערה חשובה נותני שירות או מפרסמים אחרים בתחום האירועים והחתונות אינם רשאים להירשם לאתר, ואינם רשאים לפרסם ,ליח"צן או לבצע שימוש מסחרי בכל דרך שהיא באתר (להלן: "פעילות פרסומית") ללא אישור מראש ובכתב מהנהלת אתר KALA4KALA.CO.IL (להלן: "האתר") . על ידי הרישום והצטרפות כחברה באתר הינך מאשרת כי הינך מאורסת, מתחתנת בקרוב או שכבר התחתנת והנך באתר רק בשביל שימוש אישי. הינך מתחייבת כי בגין כל פעולה פרסומית שתבצעי באתר, תפצי את kala4kala ב- 100,000 ₪ בלא כל צורך בהוכחת נזק כלשהו כפיצוי ברור ומוסכם מראש זה חלק מהתקנון שהם, אולם לפי מה שהבנתי זה שאם נותני שירות או מפרסמים אחרים נותני שירות רוצים לפרסם הם צריכים את ההסכמה שלהם, ולמעשה לא עשיתי פירסום, כי כתבתי לכל אחד בנפרד, בתא הפרטי שלו.

misty10

New member
אני לא יודעת אם זה נקרא פרסום

כי רשמתי את השם והכתובת של הצלם בפרטי ולא באופן גלוי בפורום, מי שביקש קיבל מייל באופן פרטי, האם זה נקרא בגדר פרסום?

למעלה