שאלה לגבי תיקונים:

C r y W o l f

New member
שאלה לגבי תיקונים:

אני כל הזמן נתקל במילה הזו, "תיקון". היא צצה לה מכל עבר אצלי, ואני מנסה כל הזמן להתחבר לסיטואציות ולהבין על מה מדובר...??? איזה תיקון נמצא באדם שלגמרי מסכן ? בנאדם עני או בנאדם שסובל בחייו. או בנאדם שרוצה להתקדם ושום דבר לא מצליח - קורס בין הידיים. איזה תיקון זה ? אני למשל מרגיש שהכל בסדר - בכללי. באמת, אין לי טענות כל-כך...או בכלל...אבל כשזה נוגע לאהבה - איפה היא ? כשזה נוגע לתחום המקצועי - איפה זה ? כשזה נוגע לסתם רצון טוב שלי להיות מאושר ולהרגיש טוב ? אפילו לרצון טוב להיות בריא ולרזות? אני מקווה שאף אחד לא תופס את דבריי כסתמיים מדי או לא רציניים ...אנא מכם. אני פשוט מנסה להבין למה - כי ישנם אנשים עם רצונות שונים, ולא הכל מצליח. למה ? במה מסתכם התיקון שלנו בחיים האלה, ולשם אנחנו עוברים אותו בגילגולים, כשאנחנו כאן בגוף חדש, בבמטרה חדשה ? מי שיעזור לי פה, ואני מקווה שיענה/תענה בצורה מורכבת - שאוכל להבין - אני מאוד מאוד מאוד אודה לו/ה

the pitria

New member
אני אנסה

זה מאוד עצוב כשמישהו מנסה להתקדם ולא מצליח. אבל אותו אחד צריך לחשוב עם עצמו (או עם מישהו אחר) ולחשוב באמת, למה זה לא מצליח. אנחנו נותנים לעצמנו תרוצים כל הזמן. רוב הפעמים אנחנו לא כנים עם עצמנו כי זה יותר קל וכי אנחנו מפחדים מהאמת. אני חושבת שאם קיימים גילגולים, אז תיקון זה כשפיקששת במשהו בגילגול הקודם, ועכשיו יש לך הזדמנות לא לפקשש שוב. חשוב לי לציין שאני לא יודעת מהי המטרה הסופית של התיקונים האלה וזה מטריד גם אותי. בנוגע לחיים שלך: אהבה: היום קשה מאוד להכיר אנשים. כל אחד נמצא בבית שלו או במרחב הקטן שלו, ואי אפשר להכיר אנשים חדשים. אז הפתרון פשוט- אינטרנט, או להיכנס למסגרות חדשות שיש בהם הרבה אנשים. מקצועי: אני באמת לא יודעת את הפרטים שלך אז קצת קשה לי להגיב על זה. אבל: אנחנו היחידים ששולטים בחיים שלנו. אם אתה רוצה להרגיש טוב, תחשוב על מה יעשה לך טוב, ופשוט תעשה את זה!!! תיצור מצבים שיגרמו לך להרגיש טוב!! ואם באמת קשה לך לירזות, תצטרף למסגרת של שומרי משקל (לדוגמא) זאת גם אולי הזדמנות טובה להכיר אנשים..... אלה החיים שלך, ואתה אדון להם. אתה! ברגע שתבין שהכל בידים שלך, הכל, אתה כנראה תעשה תיקון גדול מאוד. בכל אופן, ככה נראה לי. ערב נעים לכולם.

C r y W o l f

New member
שלום פטריה../images/Emo13.gif

אני בדיוק חושב על זה גם ומנסה להגיע לפואנטה של המטרה הסופית פה. הקטע שכולם אומרים משהו שונה וקשה לעקוב חחח יש תחומים שונים במיסטיקה וגם שם נוצר בילבול לא קל. לפחות לי במידה כלשהי. אז אני פשוט יושב, וחושב עם עצמי על זה. מנסה לקבל תשובה. בעיקרון אני מבין שאין סתם בחיים. הכל קורה למטרה מסויימת. זו כבר חצי נחמה חחח=] אני מבין גם שהכל לטובה!! שזו אפילו עוד השלמה מסוגה. מצד שני, ישנם אנשים שבדיוק מדברים על השליטה! שאנחנו אדונים ושולטים וכו וכו'... מצד שלישי, ישנם גם את אלה שאומרים "ההחלטות שלך בחיים - הם הדרך שבה החיים רוצים להוביל אותך". שזה בעצם: ההחלטות בחיים - הם חלק מהיצירה האלוהית שמתקשרת עמנו - ומשם נוצרים רעיונות, מחשבות, החלטות והשאר... האמת שבלב לבי, אני מתחבר מאוד ל-"מצד שלישי" שכתבתי
כאילו זה נשמע לי ומרגיש לי הרבה יותר חי ומגשים כזה. כאילו מאוד קשה לחשוב על בנאדם שלא מימש את עצמו כי באחריותו אך ורק, הוא לא הגיע להחלטה או לפעולה ועוד... זה מפחיד, את יכולה להסכים איתי ? וכשחושבים על זה, שאנחנו בעצם היצירה שמובלת על ידי מטרה אינטליגנטית גבוהה יותר - הדברים בקבלה שלהם משתנים מעצמם. אפילו בעבודה לפני כמה ימים, תכננתי ללכת מוקדם יותר, הייתי אמור להגיע ב9:00 לבית. בדיוק ברבע ל9:00 הגיע המנהל שלי וביקש להישאר עד 11! הייתי בשוק! כל השבוע חשבתי על הרגע שבו אני עוזב מוקדם יותר ומתפנה לי עוד קצת מהערב לעיסוקיי. אבל לא, זה לא קרה. בהתחלה קצת "רתחתי" ...למה!? אוףף.. אבל נרגעתי ברגע שהבנתי: אולי עדיף לי להגיע מאוחר יותר היום ? אולי חס ושלום לא טוב לי לצאת לדרך עכשיו ? וכל מיני דברים כאלה שעולים .. ונרגעתי. וזהו בעצם. אני חשב שאנחנו מובלים על ידי אינטליגנציה כזו גבוהה ואפילו לא מובנת כל-כך, שזה משאיר אותי בתחושה ש-אפילו כאן הנוכחות של אלוהים קיימת - באי ההבנה. כנראה שלא הכל המוח שלנו יכול לתפוס ולהכיל. הרי יש אנשים ששוכחים: אלוהים היה, יש ותמיד יהיה. ואני בטוח שבכוונתו למצא מאיתנו את הטוב ביותר.

למעלה