שאלה לגבי תחרויות

• פותח הנושא DCS
  • פורסם בתאריך

DCS

New member
שאלה לגבי תחרויות

שלום האם קיים תקן בתחרויות בעולם לקוטר החורים בשולחנות 7 8 פיט ? אם כן מהו הקוטר ? תודה

Anin17

New member
לכל משחק כדורים בגודל שונה

וכיסים בקטרים שונים כדור ביליארד אינו באותו גודל של כדור סנוקר או של כדורי הביליארד הרוסי גם המפגש של סוף הבנדה עם הכיס שונה בצורתו את המידות המדוייקת איני יודע

9ball master

New member
גודל השולחן לא קשור

להלן החוק לגבי הכיסים בפול, מקווה שאתה יודע לקרוא אנגלית, אני פשוט עצלן לתרגם את זה POCKET OPENINGS & MEASUREMENTS (Cloth covered rails): Pocket openings are measured from tip to tip of the opposing cushion noses where direction changes into the pocket. This is called the mouth. Corner Pocket: Mouth Between 4 7/8" minimum to 5 1/8" maximum Side Pocket: Mouth Between 5 3/8" minimum to 5 5/8" maximum The angle at the corner pocket entrance on each side of the pocket is 142o (±1o). The angle at the side pocket entrance on each side of the pocket is 103o (± 2o). Vertical Pocket Angle: 12o minimum to 15o maximum. Shelf: The shelf is measured from the center of the imaginary line that goes from one side of the mouth to the other where the nose of the cushion changes direction to the center of the vertical cut of the slate pocket radius. Corner Pocket: 1 5/8" minimum to 1 7/8" maximum Side Pocket: 0" minimum to 3/8" maximum Drop Point Slate Radius: The pocket radius measured from the vertical cut of the slate to the playing surface. Drop Point Slate Radius 1/8" radius min. to 1/4" radius max.

DCS

New member
תוכל להוסיף את הלינק

אני זקוק לעוד מידות שטח פנימי וכד' לצורך בניית שולחן מקצועני. תודה

9ball master

New member
בניית שולחן

אני לא חושב שתוכל לבנות שולחן מקצועני בארץ, מהסיבה הפשוטה שלא תוכל לקנות את משטחי השיש הנכונים. אתה תוכל אולי לבנות משהו חצי-מקצועני, תעשה את החשבון של העלויות, אני חושב שאם תכנס לאחת מחנויות הביליארד תוכל לקנות שולחן בעלות כוללת זולה יותר, אל תשכח את מחיר גוף התאורה, כדורים, מקלות ושאר האביזרים אשר בדר"כ כלולים כאשר אתה קונה שולחן. בכל מקרה, יש לי ספר בפורמט של pdf שמדריך איך לבנות שולחן פול, אני אשמח לשלוח לך אותו תמורת סכום סמלי.

DCS

New member
אין לי כוונה לחסוך

הכוונה היא יותר בגלל האתגר. יכול להיות שאתה צודק והמונח הנכון הוא חצי מקצועני. בכל מקרה אשמח לדעת מהו סכום סמלי-ואיך בדיוק בנוי הפורמט. אחד התוכניות שיש לי הוא מהלינק הבא: http://www.bestbilliard.com/resources/buildtable.cfm אם תוכל ליצור קשר במסרים או במייל [email protected]

9ball master

New member
יש לך דואר

שלחתי לך במייל את מה שיש לי, עזוב סכומים, רק אל תשכח להזמין אותי למשחק כשתסיים :)

DCS

New member
לא קיבלתי שום קובץ

בכל מקרה תודה על הכוונה. מה גודל הקובץ? נסה לשלוח שוב [email protected] בכל מקרה אשמח להזמין למשחק (דרך אגב אני גר באזור השרון)

למעלה