שאלה לגבי תואר

אלה444

New member
שאלה לגבי תואר

אני מתכוונת ללמוד לתואר ראשון בתחום כלכלה ומנהל עסקים. האם קיים תואר במנהל עסקים. ותואר בכלכלה.? עדיין לא הבנתי אם אלו שני מקצועות שמרכיבות את התואר אם כן איזה תעודה אני מקבלת? עכשיו אני די מבולבלת עם כל השמות: תואר בכלכלה עם התמחות במימון .. תואר בכלכלה עם חוג למנהל עסקים . תואר במנהל עסקים עם מגמת כלכלה.. תואר דו חוגי בכלכלה וניהול השאלה שלי בעצם היא איזה תארים B.A יש בנושאים האלה.. כי אני לא רוצה להגיע למצב שאני לומדת כלכלה ועל התואר יהיה רשום לי משהו אחר לגמרי... מה השמות הרישמיים של התארים האלה..? תודה מראש

תשובה לפי ידיעתי את מקבלת תואר ראשון בכלכלה ותואר ראשון במינהל עסקים (זה נקרא לימודים דו-חוגיים-יש לך תואר B.A. בשני מקצועות).

לא מדויק ../images/Emo13.gif

זה תלוי במוסד ובמסלול. כאשר לומדים במסלול דו-חוגי/דו-מחלקתי, התואר הוא תואר אחד, בשני מקצועות. למשל, "BA בכלכלה ובמנהל עסקים", או "BA בתקשורת ובסוציולוגיה". הכי פשוט - לברר עם מזכירות החוג או המסלול במוסד שבו מתכוונים ללמוד.

עצה, מנסיון אישי

אני גם הייתי ממש במקומך (כלכלה- מתמטיקה) ולא ממש הבנתי על מה מדברים... איך בנוי התואר, נקודות וכאלה. בכלל, גם רציתי להשיג מלגה, ולא הייתי בטוחה איפה ללמוד, קיצור, מבולבלת. רציתי להמליץ על לינק לאתר שדי עוזר לעשות סדר בראש, וגורם לך לחשוב על מה שאתה הולך ללמוד וכמה הוא מתאים לך - אני מצרפת לינק לאתר. מנסיוני, הוא באמת באמת עוזר (ואם לא הוא ספיציפית, הוא ייתן לך לינק לכל מה שאת צריכה מבחינת לימודים). בהצלחה!

למעלה