שאלה לגבי שעון שבת

poisen

New member
שאלה לגבי שעון שבת

שלום לכם התקינו לי שעון שבת בתוך ארון החשמל אך לא הסבירו לי איך הוא עובד. האם מישהו מכיר את הסוג הזה של שעון השבת ויכול להסביר לי איך משחקים בזה? אני אמור להשתמש בו על מנת להפעיל את הבויילר. השעון הוא מסוג Hager EH 010 צירפתי תמונה לעזרה בזיהוי תודה רונן

מאגר

New member
השעון הוא שעון תוצרת הגר ויש לכוונו

כך: כל הזיזים הכחולים צריכים להיות בהתחלה בצד ימין כל זיז שנימצא בצד שמאל מדליק את הדוד.כאשר השעון נימצא על מצב שעון אוטמט כאשר הוא נימצא על מצב 1 השליטה היא ע"י המפסק בלבד. אם מתעוררות לך בעיות צור איתי קשר כאשר אתה ליד השעון ועסביר לך זאת כאשר אתה יכול לנסות את הפעולות פיזית בהצלחה דורון ט טלפון 050-5271788

poisen

New member
תודה, חשבתי שלא אמצא תשובה, אבל

מה שלא ברור לי זה אין השעון יודע מה השעה באמת, איך הוא יודע ש 21 זה באמת 9 בערב, איך מכיילים אותו?

כדי לכוון אותו סובב את הגלגל

בדרך כלל יש קו אדום לסימון אבל אני לא רואה אותו בשעון שלך. אולי הקו העליון או התחתון או האמצע מראה את השעה הנוכחית. כדי לבדוק מי בדיוק תעשה כך: כוון שהשעון יכבה ב 2100 ואז סובב את הגלגל עד שהאור נכבה. עכשיו, תראה איפה נמצא הזיז של 2100 - זה מקום השעה הנוכחית.

poisen

New member
עוד שאלה על שעון השבת

האם יכול להיות שכל פעם שמכוונים את השעון להידלק בשעה מסויימת צריך לומר לו מה השעה הנוכחית?

למעלה