שאלה לגבי שם משפחה שלום, האם מישהו יודע מה פירוש שם המשפחה "מוּנצ'יק" (שם ממוצא פולני)?
S snoopy10 New member 14/4/06 #1 שאלה לגבי שם משפחה שלום, האם מישהו יודע מה פירוש שם המשפחה "מוּנצ'יק" (שם ממוצא פולני)?
ח חייםלוי Member מנהל 14/4/06 #2 עניתי לך בפורום יידיש על פי שאמרה לי דוברת רוסית שהשם פירושו זה שבא ממינכן - מינכנאי
T talia olav New member 14/4/06 #4 חשוב לדעת כיצד אוית השם במקור - נסה לברר אצל קרובים מבוגרים, או אולי אף בדרכון ישן או תעודה אחרת שקיימת בידי המשפחה. ישנם מספר שמות עם צליל דומה אך באיות שונה לחלוטין.
חשוב לדעת כיצד אוית השם במקור - נסה לברר אצל קרובים מבוגרים, או אולי אף בדרכון ישן או תעודה אחרת שקיימת בידי המשפחה. ישנם מספר שמות עם צליל דומה אך באיות שונה לחלוטין.
M maxiusis New member 15/4/06 #5 לא ידוע לי פרוש השם ../images/Emo10.gif Polish Order of the Virtuti Militari Recipients 1792-1992 Surnames: M 2 of 2 Munczyk, Mojżesz עם זאת ידוע לי שמשה מונצ'יק קיבל את אות הגבורה הפולני הגבוהה וירטוטי מיליטרי - Virtuti Militari
לא ידוע לי פרוש השם ../images/Emo10.gif Polish Order of the Virtuti Militari Recipients 1792-1992 Surnames: M 2 of 2 Munczyk, Mojżesz עם זאת ידוע לי שמשה מונצ'יק קיבל את אות הגבורה הפולני הגבוהה וירטוטי מיליטרי - Virtuti Militari