שאלה לגבי שיריון..

שאלה לגבי שיריון..

אהלן , יש לי בעיות ברכיים ויש לי אפשרות של גיוס לשיריון, אבל אני רוצה לדעת במה בדיוק מדובר מבחינת מאמץ בשיריון - אשמח אם מישהו שמשרת או שירת בשיריון יתן לך בערך סדר גודל של מאמץ , כמה זמן ביום בערך הולכים , כמה רצים , מה המסעות וכו' כדי שיהיה לי פרספקטיבה של העניין.. תודה רבה מראש לעוזרים..

WrathAngel

New member
תשובה

מסע כומתה של שריון - 26-34 ק"מ. יש בוחן מסלול בטירונות. כל חודשיים בערך יש בוחן בר אור. משתדלים מינימום פעמיים בשבוע מד"ס. יש בוחן פלוגה בצמ"פ. בשריון יש אנשים עם בעיות רפואיות ומסתדרים. המאמץ הפיזי לא ממש גבוה. איזה בעיות ברכיים יש לך? אם הבעיות ממש מפריעות לך תבקש להיות תותחן.

ace112

New member
בהשוואה למה

אם אתה רוצה להיות קרבי ויש לך בעיות בירכיים, אפשר להגיד ששיריון יהיה הכי פחות גרוע עבורך, המסעות לא יהיו יותר מ 19 ק"מ, ואין דגש על אימונים גופניים מאומצים. ובכל אופן בכל היחידות הקרביות ביחוד בתקופת טירונות והכשרות , אתה על הרגליים לפחות 18 שעות ביום, גם כשאתה נח, למעט שיעורים והם יהיו בדרך כלל קצרים. ואל תחשוב בכלל להגיע לחי"ר.

vbgames

New member
תקשיב

יש מסע כל שבוע בטירונות שהאחרון הוא 30 קילומטר בערך. יש מדסים יש בוחן מסלול. אבל את כל אלה אתה לא חייב לעשות כדי להיות לוחם בשריון.אני מכיר מישהו שלא עשה אף אחד מהדברים האלה וסיים את המסלול של השריון בתור תותחן בטנק. מחליקים על זה. הבעיה היא לעמוד. אתה עומד על הרגליים 18 שעות.מטרטרים אותך אתה עומד בשמירה עומד כשאתה שוטף כלים, עומד במסדרים, מרים פגזים, מרים המון דברים כבדים. קיצור אתה לוחם וצריך איתנות, לא לבכות כל הזמן שכואב ושירימו בשבילך ויחליפו אותך. אם תבכה לא תצליח לגמור את המסלול. אם תרצה מאוד להיות לוחם אז תסיים. פשוט לא יאהבו את זה שאתה לא עושה פעילויות כמו כולם(חפשן, נצנצן).

למעלה