שאלה לגבי שילדה?? האם פגיעה"בזנב שילדה" נחשב אם היא לא פגיעה רצינית ל"שסי"..? תודה מראש.
ס ספידי גנוזלס New member 14/2/03 #1 שאלה לגבי שילדה?? האם פגיעה"בזנב שילדה" נחשב אם היא לא פגיעה רצינית ל"שסי"..? תודה מראש.
כRובי New member 14/2/03 #2 שסי = שילדה.. תלוי מהי רמת הפגיעה , תלוי אם אתה המוכר או הקונה ( ) ותלוי אם זנב השילדה הא פריק (מחובר בברגים לשאר השילדה או מהווה חלק ממנה)
שסי = שילדה.. תלוי מהי רמת הפגיעה , תלוי אם אתה המוכר או הקונה ( ) ותלוי אם זנב השילדה הא פריק (מחובר בברגים לשאר השילדה או מהווה חלק ממנה)
ס ספידי גנוזלס New member 14/2/03 #4 מממ...אני המוכר..../images/Emo13.gif..יש לי.. c.b.r 600 שנת 95..זה פריק? או שלם?
D doorman New member 14/2/03 #5 נדמה לי שב-CBR יכולים לפרק את הזנב מהשלדה, אבל אל תתפוס אותי במילה...
® ® Road Runner New member 15/2/03 #6 שלילי...הזנב ב CBR600 לא פריק.. הוא חלק אחד מהשלדה. doorman, גם לך יש CBR600 לא? הזנב של ה CBR-ים לא מתפרק, אבל אם שלדת הזנב התעקמה ניתן ליישר אותה (כמובן שגם הזנב מצריך יישור מקצועי ומדוייק ולא באיזה חצר של מישהו..)מבלי לגרוע במחיר המחירון וגם ללא הסיכון שכרוך ביישור שלדה מרכזית.
שלילי...הזנב ב CBR600 לא פריק.. הוא חלק אחד מהשלדה. doorman, גם לך יש CBR600 לא? הזנב של ה CBR-ים לא מתפרק, אבל אם שלדת הזנב התעקמה ניתן ליישר אותה (כמובן שגם הזנב מצריך יישור מקצועי ומדוייק ולא באיזה חצר של מישהו..)מבלי לגרוע במחיר המחירון וגם ללא הסיכון שכרוך ביישור שלדה מרכזית.
P Pumi New member 15/2/03 #7 תלוי בשנה ובדגם ב 900 ניתן לנחליף. ב 600, רובם, לא ניתן. אני חושב שבאפס אפשר.
® ® Road Runner New member 15/2/03 #8 זה נכון אבל ספידי ציין שמדובר ב CBR600 (ולא תשע מאות) מודל 95' (ולא אפס ) ובדגם הזה הזנב לא פריק..