שאלה לגבי שיטת הנר

michal24

New member
שאלה לגבי שיטת הנר

הצבעים איתם צובעים את 2 השכבות הם אקריליים ?

av_i_va

New member
כן../images/Emo140.gif

ובאופן עקרוני - כל פעם שמדובר על צביעה, הכוונה לצבעים אקרילים - אלא אם מצויין אחרת.

michal24

New member
ואם את כבר פה, הטכניקה הזו עובדת

גם עם צבעים אחרים ? נגיד צבעי מים, או גואש ?

lilachh

New member
וזו אולי הזמנות אביבה להין אחת ולתמ

ולתמיד מה ההבדל בין גועש לאקרילי

av_i_va

New member
המחיר../images/Emo140.gif

אני מבקשת לא לצחוק אבל .... עד כה לא קרה שצבעתי משהו בצבעי גואש ולא הצליח לי גם אני שאלתי עצמי לא אחת... אם כך מה ההבדל???? (הכוונה לא להבדל בהרכב הכימי כי כזה ודאי שיש) הבדל משמעותי אחד אני יודעת. בציור כפרי אי אפשר להשתמש בצבעי גואש. אבל לצביעה רגילה על עץ - אין כל מניע. משתתפות המפגש ראו אצלי מסגרת בעבודה. צביעה בצבעי גואש. אני מרבה להשתמש בהם ולאחרונה התחלתי לאהוב את גווני הפנינה.

דניעל

New member
כמה עמודים אחורה שאלתי אותה שאלה

והוספתי גם שעל צבעי הגואש שקניתי כתוב שאפשר לערבב אותם עם דבק פלסטי ולקבל צבע אקרילי. האמנם? למה? ושאלתי גם לגבי המיכל בו מגיעים צבעים אקריליים. כאשר הייתי נערה, למדתי ציור אצל ציירת, וצבעי אקריליק הגיעו בשפופרת, כמו צבעי שמן. עכשיו אני רואה בחנות היצירה רק צבעים בבקבוק. יש הבדל? הצבעים בשפופרת עדיין קיימים?

av_i_va

New member
הצבעים בשפופרת זה משהו שונה../images/Emo140.gif

גם כיום את יכולהלקנות את הצבעים בשפופרת.. אלה צבעים מקצועיים לציירים.

עבודה שלי על טהרת צבעי הגואש

, גואש רגיל, גואש פנינה (שהוא מדהים בעיני) וגואש נוצצים

tint

New member
צבעי גואש

תנסי את הגואש המטלי גם - או גואש רגיל ועל זה ג´ל נצנצ יוצא קיטש "מכובד" - אני (בגלל אילוץ כלכלי בעבודה עם ילדים) גם נוהגת לצבוע עם צבעי פנדה על עץ משויף ואחר כך מורחת דבק פלסטיק - מפתיע לאיזה דברים אפשר להגיע.איפה שהו באתר יש דוגמאות שצירפתי

א אוהל

New member
צבעי גואש עם תכונות אקריליות?

יש לי צבעי גואש של אומגה, וכתוב עליהם שאם מערבבים עם 20% דבק פלסטי, יהיו לצבעים תכונות אקריליות. מה הן התכונות האקריליות האלו? אני מנסיון אחד לא אהבתי את התוצאה של צביעת עץ עם גואש אבל זה באמת הרבה יותר זול - 10 ש"ח ל-6 צבעים. נוצצים ומטאליים עולים יותר.

אילאיל2

New member
לילך עם גואש אפשר לכסות

שטח בדיוק כמו באקריליק וזה יוצא יפה מאד , אך בציור של פרטים וקישוטים על העץ עדיף אקריל כי הוא סמיך. מנסיון. יש לי סוגים שונים של אקריליק ואני רואה הבדל בסמיכות שלהם. אילנה

למעלה