שאלה לגבי שאיבה.

sigaliot

New member
שאלה לגבי שאיבה.

בעוד שבועיים שלושה אני איאלץ להעדר מהבית ומטל ליום שלם בערך פעם בשבוע. בשבוע האחרון התחלתי לשאוב ולהקפיא כדי לצבור מנות והתפלאתי לראות שהכמויות שאני שואבת ממש קטנטנות! טל בן ארבעה וחצי חודשים והאמת? לא שאבתי ממש מזמן , אולי חודשיים , בפעמים הקודמות הייתי שואבת כמויות של 100 cc בקלות ועכשיו אם אני מצליחה לשאוב 50-60cc אחרי מאמצים זה הרבה... מה עושים? איפה החלב נעלם לי? (אני שואבת עם הידנית של אוונט ומאוד מרוצה ממנה). אני שואבת בערב לאחר שטל לא אכל ממני לפחות שלוש ארבע שעות ומרגישה כאילו כמויות החלב פחתו משמעותית... מה עושים?

Where did the milk go?

Look at Tal!! Is he getting fatter and bigger? then there is your answer!! You should pump in the morning after the first feed.......at night your milk is higher in fat and therefore more concentrated. It probably has more calories than the 150 cc you pumped in the morning, but never mind. Make sure you keep switching sides when you pump.........the first side until the flow stops, then the second.......continue until the flow stops altogether. When using the Avent, do not pump in fast pumps, but pump in long slow pumps when the milk is coming out in streams.​

Vicky H

New member
תרגום: איפה החלב?

התסכלי על טל!!! האם הוא נהיה שמן וגדול יותר? אם כן, הנה התשובה!! עלייך לשאוב בבוקר לאחר ההאכלה הראשונה...בלילה אחוז השומן בחלב גבוה יותר, ולכן יותר מרוכז. הוא כנראה מכיל גם יותר קלוריות מאשר ה- 150 מ"ל ששאבת בבוקר, אבל לא משנה. הקפידי להחליף בין הצדדים כאשר את שואבת... כאשר הצד הראשון מפסיק לזרום, עברי לשני... המשיכי כך עד שהזרימה נעצרת לגמרי בשני הצדדים. כאשר את משתמשת באוונט, אל תשאבי בקצב מהיר, אלא שאיבות ארוכות ואיטיות כך שהחלב ייצא החוצה בזרם.

למעלה