שאלה לגבי רמזורים

haim zabar

New member
שאלה לגבי רמזורים

יכול להיות שאופנועים לא מפעילים רמזורים? ואם לא, מה עושים? יצא לי בשבוע האחרון לעצור בכמה רמזורים (שונים) באמצע הלילה, והרמזור לא התחלף. אני יודע על הגלאים שמתחת לכביש, השאלה שלי אם הם אשכרה מתעלמים ממני.

droryzfr6

New member
ברוך הבא.....

אכן יש בעיה עם כמות גדולה של רמזורים שאינם מתחלפים כאשר דו"ג עומד בהם.... כמו שכבר הרגשת זה קורה בעיקר בשעות הלילה כאשר הכבישים ריקים!!! וישנם רמזורים כאלו שלא מתחלפים גם בשעות היום!! מה עושים? כל אחד יאמר לך אחרת , יש האומרים שצריך לחכות מספר דקות , יש כאלה שפשוט יקפלו את המספר ויעברו... מה שלא תעשה , תעשה בזהירות מירבית!!!!

l coyote l

New member
רמזורי שמאלה. הם לא קולטים אותך.

יש חריצים של הגלאים על האספלט בקרבת הקו, לפני ואחריו. אם עומדים עליהם לפעמים זה עוזר.

xlr8or

New member
להוריד רגלית צד גם עוזר

רק לא לשכוח לקפל חזרה

לא מתעלמים...

הם פשוט לא "מרגישים" אותך על גבי החיישן. למיטב ידיעתי, הם עובדים על עיקרון גילוי מתכות. לי אין בעיה עם האופנוע שלי (XT500) בעל הפלסטיקה המועטה, בודאי באיזורים "קריטיים" לגילוי. רמזורים לא מתעלמים ממני. היתה תקופה שרכבתי על קטנועים וחוויתי בדיוק את אותה חוויה. נדמה לי שהסיבה נעוצה בכך שדו-גלגלי משופע בפלסטיקים, מונע את הגילוי או מפריע לגילוי.

haim zabar

New member
לא נראה לי

אני רוכב על יוסאנג GV250 עם כמות אסטרונומית של ניקלים. אין בו כמעט פלסטיקה, הוא ברובו המוחלט מתכות.

מה שאמר לי המורה שלי לנהיגה

שבזמנו הפנוי גם מתנדב במשטרה, זה שאופנועים מתקדמים מעבר לקו העצירה , כדי שתבוא מכונית ותעמוד על הגלאים. לטענתו השוטרים יודעים את זה ולא יגידו כלום (למרות שלא נראה לי שיש רוכב דו"ג שעמד אי פעם לפני הקו עצירה... אולי בטסט...) מה עושים כשלא באה מכונית...? אם אתה בתוך עיר, עדיף לעלות על המדרכה ולהמשיך, או לעבור במעבר החציה לאן שצריך.

בטלגוז

New member
עידכונים

שלשום ירדו 60 מ"מ גשם בגליל. ברכה גדולה. כל ה 60 מ"מ תפסו אותי ברמזור אדום, כאשר אני לא מפעיל את הירוק. עמדתי דקות ארוכות, עם מעיל קייץ וג'ינס, עד שמכונית הועילה בטובה להגיע, ותוך שניות נהיה ירוק. מישהו כתב בפורום שזה עניין של כיול. התקשרתי למשטרה, שהפנתה אותי למתנע שהפנתה אותי לשמואל, שמרכז את הנושא. נפלא, רק ששמואל לא עונה כבר יומיים. אני מבטיח להמשיך לנסות להגיע לשמואל ולעדכן. שנה טובה וזהירה לכולם.

vmisha

New member
למשטרה אין שום קשר לזה

מי שאחראי על הכיול הם מע"צ ורשויות מקומיות / עיריות.

R1000מוני5

New member
עובר באדום בזהירות

אם יש רמזור שאני מודע שלא יקלוט אותי. לאחר שבדקתי טוב שזה אפשרי לעבור וכמובן שאם אין מצלמות אז עובר , במידה ולא מכיר את הרמזור נותן לו דקה ואז עובר כנ״ל לגבי הזהירות. הרבה אין מה לעשות בצדק החברתי לא הבענו סולידריות כקבוצת אופנוענים אז בואו לא נצפה שיהיה מי שיקשיב לנו

Movie125RR

New member
רמזורי משקל

הפתרון החוקי היחידי הוא לנסות לעמוד על החריצים בכביש ולהפעיל לחץ על הכידון לפעמים זה עובד ובמידה ולא להמשיך ישר ולהסתובב במקום אחר. מעצבן מאוד אבל אין הרבה מה לעשות

אין שום קשר בין הרמזורים האלו ומשקל

תחפש קצת בפורום ותקבל המון הסברים על איך הרמזורים האלו עובדים. ההסברים הכי טובים הם של "הבנת הנקרא"

למעלה