שאלה לגבי רכישת HX4705

שאלה לגבי רכישת HX4705

ברצוני להחליף את הT3 בIPAC 4705 ויש לי בנושא שתי שאלות: מה ההבדל בינו לבין ה4700. האם יש חנויות המקיימות מסחר TRAD IN תמורת תוספת כסף?

תשובה

אין שום הבדל בין ה - 4700 ל - 4705. זה רק סימון שונה לפי אזוריי מכירה גיאוגרפיים לאותו מוצר. לגביי טרייד אין, אינני מכיר אך בכל מקרה עדיף לך למכור את ה T3 לבד. ברוך הבא למשפחת הפוקט, אני לא חושב שתצטער

בעיה לוגית

קודם כל תודה על התשובה. מצאתי בחנות מכווננת את ה4700 וה4705 ומחיריהם שונים (היה איזשהו הסבר לא ברור לגבי כך שה4705 עובד עם win mobile ולא תוכנת הפעלה לפוקט. לא ממש הבנתי. האם יש דברים בגו.

י-וס-י

New member
אני עשיתי טרייד אין

מ-T3 ל-4700 אצל compilot ברח' עליית הנוער השירות חבל"ז ממש מומלץ להכנס לשם. נראה לי שה-4700 מיועד לשוק האירופי וה-4705 לשוק האמרקאי או משהו כזה, זה רק קוד כזה כאשר למעשה זה אותו מכשיר בדיוק.

Blueye1

New member
כמה הם דורשים עבור ה 4700 והאם

יש לו תמיכה עברית? תודה

י-וס-י

New member
יש כרגע עברית לא מלאה

דהיינו העברית מופיעה הפוך אבל צריך לצאת בימים הקרובים עברית מלאה ומי שקנה עברית יקבל אותה. המחיר עולה בערך 4000 ש"ח פלוס מינוס עד כמה שאני זוכר.

Blueye1

New member
שווה את המחיר הגבוה הזה?? מדוע

לא לרכוש את ה 3700 החדש במקום?

י-וס-י

New member
בגלל המסך

כאחד שהיה לו מיו ו-T3 אין על המסך של ה-4700 וגם בגלל הזכרון הענק שלו וגם בגלל המעבד וגם בגלל התוכנות שמקבלים איתו.

י-וס-י

New member
היה לי מיו 168 עם דסטינטור

ביום לא ראיתי כלום בתצוגה יומית ברכב אלא רק בתצוגה לילית בגלל הסינוור של השמש. עם ה-4700 אני רואה בתצוגה היומית מצוין ברכב באותו מקום. זה כבר אומר הרבה למי שיודע על מה אני מדבר.

ה - 4700 עדיף משמעותית על ה - 3700

כל אחד צריך לרכוש מכשיר שמתאים לצרכיו. ה - 3700 הוא מכשיר מצוין, ה - 4700 הרבה הרבה יותר טוב ממנו, זה בכלל עולם אחר. בעצם היתרון היחידי של ה - 3700 זו המצלמה שיש בו שאותי היא למשל בכלל לא מעניינת אבל אולי יש כאלה שהיא חשובה להם.

למעלה