שאלה לגבי ריכוזית

טגי

New member
שאלה לגבי ריכוזית

רציתי לדעת אם יצא למישהו ממכם לתת לילד ריכוזית? אולי מישהו ממליץ על משהו טבעי אחר שעוזר לבעיות התנהגות? אני מזכירה אנחנו עולים לכתה א' ורוצים למצוא פתרונות שיעזרו לפני התחלת השנה כי בוועדת שילוב כבר שאלו אותנו לגבי טיפול תרופתי ואנחנו רוצים לדחות כמה שאפשר את זה ולנסות קודם דברים טבעיים.(אנחנו בטיפול עם בעלי חיים וטיפול אצל פסיכולוגית) שוב הקשיים שלנו כרגע הם בתחום הרגשי התנהגותי. תודה! טגי.

ממליצה על:

1. תזונה טובה, מרובת ירקות פירות וחלבונים, עם כמה שפחות חיטה. 2. תיסוף באומגה 3+ויטמין E +ויטמין C + ויטמין B 3. יום יום לעשות לילדון אמבטיות מלח אנגלי (מגנזיום סולפט) - קונים את זה בדליים של חמישה ק"ג בבתי המרקחת. האמבטיות מרגיעות מאד ומרפות את השרירים.עדיף לפני השינה כי זה מרדים. שילוב של שלושת המרכיבים נמצאו אצלנו כמועילים מאד ואף מופלאים, במישורים עליהם את מדברת. בהצלחה!

לגבי העצה השלישית, שכחתי להוסיף:

לערבב באמבטיה (שהמים יגיעו עד הפופיק) כוס מלח על כל 30 ק"ג משקל גוף (כלומר, אם הוא שוקל פחות משלושים, אז שני שליש כוס וכו').

כן. ניסינו ריכוזית. אבל לבן שלי (16) לא היתה

סבלנות לתת לזה צ'אנס. הוא ניסה במשך חודש וחצי (זה די לא טעים) ולא הסכים להמשיך. חודש וחצי זה לא מספיק זמן בשביל לבחון שיטות אלטרנטיביות ולכן אני לא יכולה לדווח על תוצאות כאלה ואחרות.

../images/Emo26.gif חשוב לזכור שבזמן שעובר בינתיים

הילד סופג עוד ועוד חיזוקים שליליים על רק בעיות התנהגותיות. זה מסבך את המצב הרגשי שלו. באופן כללי - לפי מה שאני יודעת, התרופות יותר יעילות בטווח הקצר. בטווח הארוך - אני לא יודעת להעיד, כי לא ניסינו תחליפים לאורך זמן... בהצלחה!

למעלה