שאלה לגבי רופאי פריון

simba07

New member
שאלה לגבי רופאי פריון

שלום לכולכן אז זהו .... אפשר לחזור לטיפולים אחרי כמעט שנתיים של הפסקה בעקבות סיבוכי האנדו לפני שנתיים הייתי אצל פרופ משיח (פגישה אחת ששלחה אותי ישירות לסוריאנו
) ועכשיו אני מתלבטת בינו לבין זיידמן נראה לי שהנגישות לפרופ משיח (מבחינת שאלות פרוטוקולים וכו) היא יותר בעייתית וחוץ מזה שמבחינת אזור מגורים אני מעדיפה להיות בתה"ש ולא באסותא (השאלה היא אם אפשר לשלב את זה עם זיידמן) האם מישהי טופלה ע"י אחד מהם טיפולי IVF ויכולה לספר רשמים/יחס/הצלחות??? תודה מראש

vanilachip

New member
היי סימבה ../images/Emo141.gif

אני מטופלת של פרופ' זיידמן ומאוד מרוצה. כדאי שתדעי שהטיפולים הפרטיים אצלו מתבצעים באסותא ת"א ולא בתל השומר. אני התרשמתי מרופא מקצועי, אנושי ובנוסף, גם המחירים שלו מאוד הוגנים יחסית לשוק הפרטי. שיהיה בהצלחה!

שחר רז 31

New member
טיפולים פרטיים באסותא

בתור אחת שעברה 2 טיפולים בתל השומר ועכשיו שניים אצל שולמן באסותא. ממה שידוע לי האשפרות לבחור רופא קיימת רק במקרה שהטיפולים נעשים באסותא. מנסיוני הערך המוסף היחיד שיש בבחירת רופא פרטי הוא שהוא היחיד שמבצע מעקב אחריך. לגבי עלות פיננסית, מחזור טיפול הוא קרוב ל 3500 ש"ח כולל השתתפות עצמית+שכר לרופא.

סלסה מ

New member
לא בטוחה שהבנתי

3,500 מכיס המטופלת? או מכיס המדינה? הרי הטיפולים אמורים להיות ממומנים, לא? מה גובה ההשתתפות העצמית למחזור?

panda321

New member
אני אמנם טופלתי ע"י רופא אחר

אבל ב IVF החמישי והמוצלח הרופא שלי נסע לחו"ל אחרי השאיבה וביקש מזיידמן לבצע את ההחזרה. זאת היתה הפעם הראשונה שלא כאב לי בהחזרה והפעם הראשונה ששמעתי בשורות טובות מאסותא ביום של הבטא. אז אני כמובן בעד זיידמן...

ר ו מ י ה

New member
המלצות על שני הרופאים המדוברים

ניתן לקרוא בטאגליינס, תחת "המלצות על רופאים". שיהיה בהצלחה

אכן הנגישות למשיח יותר בעייתית

שניהם מקבלים באסותא. בתה"ש לא תוכלי לבקש את זיידמן אלא לקבל את מי שיהיה באותו יום. לגבי הסכומים - מחזור טיפולים אחרי השתתפות כולל הורמונים מגיע בערך ל - 5,000 ש"ח. את יכולה להיעזר גם בפורום פוריות הנפלא. שהיה בהצלחה רבה

panda321

New member
יש רופאים טובים שלוקחים פחות מ 2000 ש"ח

לסבב IVF, שהסכום שמוציאים על הטיפול יכול מאוד להשתנות מרופא לרופא (ומפרוטוקול לפרוטוקול).

למעלה