שאלה לגבי רולר

erezg21

New member
שאלה לגבי רולר

קניתי רולר מסוג shimano דגם syncopate 2500fg מה דעתכם ? לאיזה סוג דייג זה מתאים ?
תודה על העזרה

shragam

New member
עכשיו כבר מאוחר מדי. קודם שואלים ואח"כ קונים.

בכל מקרה תתחדש

erezg21

New member
מה זה לא כבד

אני לא מבין בציוד דייג אני ממש בחיתולים עדיין
איזה מקל מומלץ לרולר כזה ?

מ רמי ר

New member
ארז קודם תחשוב איזה סוג דייג אתה רוצה

להתחיל איתו , תפיונות קל מהחוף , בולונז , בוס, זרזור וכן הלאה , לא הגיוני לקנו רולר אז להחליט לקנות לזה מקל
ואז להגיע לים ולשאול את עצמך אם זה מתאים למה שאני רוצה

קרא שם את כל המאמרים על סגנונות הדייכ ותחזור אלינו עם סגנון בו אתה רוצה להתחיל

בהצלחה

erezg21

New member
זרזור

ביגלל זה שאלתי אם הרולר מתאים לזרזור . אז אני צריך לדעת איזה מקל לקנות ואיזה חוט

מ רמי ר

New member
או קי אל תכעס !

הייתי ממליץ לקנות סט ראשון לא יקר מה גם שהרולד הוא כזה לכן
חכה באיזור מאתים מאתיים חמישים שח
משקלי 7-28
אפשר כמובן גם פחות
אורך המקובל זה 270 עד 300 סמ

עכשיו חוט זה בעייה אם אתה מתחיל יש סיכוי שילך לך בהתחלה הרבה חוט קל וחומר שהרולר הוא ברמה הזאת

לכן הייתי הולך על חוט 25-30 ניילון איכותי באיזור ארבעים שקל לגליל של מאה מטר לא צריך להעלות יותר

משהו קצת יותר טוב שרגא המליץ לקנות פה למישהו באי בי פאואר פרו חוט בד 15 ליברות הכנס לך קצת פחות ממאה חמישים מטר כלומר תקנה גליל של 150 יארד

מ רמי ר

New member
אגב תמיד עדיף להתחיל בתודה על התשובה

אבל יש לי עוד שאלה וכך הלאה במיוחד שעונים לך

erezg21

New member
תודה

תודה רבה על העצה והעזרה אני יחפש מקל . אבל לפי מה שאני מבין שהרולר לא משהו . . .

pitam15

New member
לגבי הרולר

הוא בסדר גמור, בסיסי אבל אתה לא צריך יותר מזה. אני משתמש ברולר די בסיסי של דייוה (קרוספייר) וטוב לי איתו. בז'ירז'ור קל עד בינוני אתה פשוט עובד עם דמויים במשקלים עד בערך 28 גרם ולכן כפי שהמליץ לך "מרמיר" רצוי שתרכוש מקל במשקלים של 5-28 גרם, וחוט ניילון ברמה טובה 0.3( למשל סופיקס אקסטרא סטרונג). דרך אגב בבוס אתה דג?

מ רמי ר

New member
יש לי בבית את הקרוספייר וגם את "הסוויפפייר"

והרולר של השימנו לפחות בנתונים היבשים נראה יותר טוב , אלו רולרים נחמדים ומשמשים אותי לבולונז ולכנרת

וגם הוציאו דגים בים ברגע שיש דגים אבל ברגע שעוברים לדבר האמיתי זה לא דומה לכלום יותר

אני לא אומר שזה מצדיק את המחיר ממש ממש לא !!!!!!!! אבל עדיין עולם אחר , לפני חודש תפסתי צב ים גדול להערכתי מעל 18 קילו ביפו במרחק שישים מטר מהחוף

חצי שעה הרולר נאנק עם הצב ים משהו הזוי , כולם כבר אמרו לי תוותר תקרע את החוט

ניצחתי , כמובן לצב ים שלום וגם לדמוי ולריג

אז אתה מבין איזה מכונה מפלצת יש לך ביד במידה 3000 (daiwa certate )

ועכשיו המטורפים הוציאו את steez

pitam15

New member
לגבי הצב

ראיתי ביפו בתוך הנמל ממש בקצה שליד סלע אנדרומדה אחד כזה, אולי זה אותו אחד..., ולגבי הרולר, הבחור בסך הכל רוצה להתחיל לז'רז'ר אז מה שיש לו זה לדעתי בסדר.

alonps

New member
מזכיר לי בדיחה

מפקד אמריקאי חדש בדרגת גנרל הגיע ליחידה מיוחדת באפגניסטן. בסיור הראשון שלו, הוא שם לב שגמל קשור מאחורי האוהל. הוא שאל את הסמל מדוע שומרים את הגמל.
הסמל ענה בהססנות: "אדוני, כמו שאתה יודע, יש כאן 250 גברים ואין נשים כלל.
לפעמים, לגברים יש צרכים. בשביל זה יש לנו את מולי הגמל".

המפקד אמר: "אני לא יכול להעלים עין מזה אבל אני מבין שיש צרכים אז הגמל יכול להישאר."

כעבור חודש, הגנרל התחיל לפתח צרכים משל עצמו. הוא ביקש מהסמל להביא את הגמל אליו לאוהל.

הגמל הגיע, המפקד הניח סולם מאחוריו, עלה עליו, הוריד את מכנסיו והתחיל סקס מטורף עם הגמל.

לאחר שסיים, הוא שאל את הסמל: "נו, ככה הגברים פה עושים את זה?"

"לא אדוני", ענה הסמל, "הם בדרך כלל פשוט רוכבים על הגמל לעיר הקרובה. שם נמצאות כל הנשים".

מוסר השכל: אם אתה לא בטוח איך עושים דברים, אל תהסס לבקש הסברים לפני שאתה עושה אותם ולא אחרי שכבר עשית לא נכון...

למעלה