שאלה לגבי רגילה

יניב100

New member
שאלה לגבי רגילה

שירתתי בצבא חודש וחצי ולאחר החמרה של פציעה שוחררתי ל 6 חודשים-פרופיל 24.ברגע שאני יחזור ילאו לי 7 וחצי חודשים בצבא.האם לאחר חצי חודש כאשר אהיה בצבא 8 חודשים תגיע לי רגילה? או שלא מכיוון שלא הייתי בצבא למרות שהפז"ם דופק ?

fireman

New member
רגילה

ובכן, רגילה מגיעה לחייל בשירות סדיר לאחר כל 4 חודשי שירות תקינים. חודשי שירות תקינים כוללים גם ימי מחלה (גימלים) שחרורים לוועדות רפואיות, טיפולים, החמרה במצב בריאותי וכולי. רגילה יכולה להתעכב בגלל מעצר, כלא, עריקות ונפקדות בהחלט מגיעה לך רגילה לאחר 8 חודשי שירות בצה"ל גם אםא לא ממש עשית אותם בגלל פציעתך, אם כי אני משער שידחו לך אותה קצת אבל היא בהחלט מגיעה לך

יניב100

New member
שאלה נוספת

אני צריך לעבור טירונות 02 כי לא סיימתי אותה לפני השיחרור.בתקופת הטירונות אני לא יקבל את הרגילה ורק אחריה. נניח ובאמת אצא לרגילה לאחר חודש טירונות 02 אני עלול להפסיד קורס שנפתח באותו הזמן שאני ברגילה,או תפקיד מסויים שיש לו דרישה באותה תקופה?

אלצ`קו

New member
רגילה

לא תקבל את הרגילה עד אשר תשלים 4 חודשים שירות נקי. זכותו של מפקד בדרגת סא"ל לדחות רגילה עד 4 חודשים קדימה. כלומר מותר למערכת לתת לך רגילה ראשונה רק כאשר תשלים 8 חודש נקי (בלי 6 חודשי פרופיל 24). תכלס, יעקבו לך את הרגילה כמה שירצו
רק תדאג להביא אישור מסא"ל ליחידה החדשה.

יניב100

New member
שאלה

עקב הפציעה לא עשיתי טירונות אני אמור להגיע לחיל הקשר.איפה אני אמצע סא"ל בטירונות או בקורס?

יניב100

New member
לא

אבל הייתי מעדיף ליהיות בצבא ולא עם כאבים בגב מפריצת דיסק.

למעלה