שאלה לגבי קרקל...

linoyk

New member
שאלה לגבי קרקל...

על גבי האריזה מופיעה ההסבר הזה... "סטפ 1 מורחים עם מברשת שכבה ומחכים ליבוש מלא. לאחר מכן מורחים שכבה של סטפ 2 ומחכים ליבוש מוחלט. (מריחת הקרקלים בכיוונים שונים). לאחר שנוצרת הריאקציה של הפיצוצים יש להדגיש אותם עם גולד פינגר ולנקות השאריות עם שמן פשתן. שאלות: 1. מה הכוונה למרוח בכיונים שונים... שונה בין הסטפ 1 ל 2 או פשוט שמריחת המכחול בכל סטפ תהיה "מבולגנת" 2.המשפט האחרון של ההסבר לא ברור לי לגבי הגולד פינגר והשמן. האם משהו מוכן להסביר לי...

50מרלין

New member
הכוונה למריחת שתי וערב

סטפ1 - למשל לאורך סטפ 2 - לרוחב לגבי הדגשת הפיצוצים לאחר יבוש סטפ 2 - את מחדירה להדגשת הפיצוצים משחת זהב + שמן פשתן על מטלית כותנה בתנועות סיבוביות אפשר גם להחדיר את המשחה (גולדפינגר) עם האצבע ואז לנקות אח"כ את שאריות המשחה עם מטלית כותנה טבולה בקצת שמן

Noga222

New member
שתי וערב, מיותר לחלוטין!!!

כבר עשינו פה מלא נסיונות... יהיו אותם פיצוצים מימין לשמאל ממזרח למערב או בסיבובים... הפיצוצים נוצרים בעקבות ריאקציה כימית שקורית בכל מקרה בהצלחה

msorit

New member
גם לי יש שאלה על הקרקל

אבל על הקרקל שמורחים בין שני צבעים. אחרי שיצרתי את הפיצוצים האם אפשר לצייר מעל? להדביק מפית או דקאל?

bimbo.

New member
ציור על גבי קרקל בין שני צבעים...

שעון שציירתי על קרקל, צבע תחתון חום וצבע עליון אופ-ווייט עם חום בהיר

חולפת2

New member
וואו,זו יצירת מופת השעון הזה!!! את

הצבע העליון מרחת במכחול? יצאו לך סדקים מקסימים,ולא רואים סימני משיכת מכחול.איך עשית את זה? פשוט מקסים!!!

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif על המחמאות../images/Emo140.gif

לא רואים את משיכות המכחול בזכות שכבת צבע נדיבה. זה כאילו הנחתי את הצבע ולא מרחתי. יש צורך בתשומת לב רבה, וזה מצליח. אגב, על ציור רגיל על עץ ל-א מורחים שכבה נדיבה, אלא יש להוריד עודפי צבע.

בימבו , אני לא מבינה איך עד עכשיו

פיספסתי את העבודות שלך עבודה מקסימה מקסימה . את הצבע העליון איך מרחת בשני צבעים ? זה לא דאבל לואודינג קלאסי אלא ערבוב אחר.

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif זה באמת לא דאבל לודינג רגיל,

אלא העמסתי על המכחול שכבה עבה של אופ-ווייט, ו"לקחתי" בקצה המכחול באחת הפינות עוד טיפה של חום בהיר מאוד, למעשה צבע קוניאק, שמתמזג יפה עם אופ-ווייט. כשהעברתי את המכחול, "הסתדרו" ביניהם שני הצבעים ללא הכוונה מצדי. כלומר, יצא איך שיצא. יש לי עוד שעון, בדוגמה אחרת, עם אותה שיטה. כשאצליח לצלם (אין לי מצלמה דיגיטלית), אעלה אותו בפורום.

שגית11

New member
יש עוד משהו שיוצא מאד יפה . ניסיתי

לא מזמן לעשות עם ספוג אצות ויצא ממש מדהים מרחתי שכבה ראשונה, אח"כ קרקל ואח"כ עם ספוג אצות טבול בכמה צבעים טופפתי קלות על הקרקל ויצא ממש יפה.

שגית11

New member
------מדהים!!! אני היתי מסתכלת כל ה

הזמן לראות מה השעה..

נוגרי

New member
בימבו , השעון נהדר . אני מכורה

לציורי הורדים . העבודה שלך מעולה

sariti10

New member
שעון נהדר התלהבתי שירשור ../images/Emo141.gif

השעון מקסים והצבעים יפים הלוואי והיתי יודעת איך שולחים תמונות דבר שלא מצליח לי על מנת לשתף אתכם בעבודות שלי אם יש למשהי סבלנות להנחות אותי במחשב אודה לה מאוד החיים יפים אם אתה יודע לתת החיים כמו הים פעם למעלה ופעם למטה צום קל וחתימה טובה לכולםםםםםםםםםםםםםםםם שרית

למעלה