שאלה לגבי קנאג'י... האם יש קנאג'י ספציפי למילא hako (=אלון, עץ אלון) אם אין קנאג'י אז איך כותבים
Z Ze Colmeia New member 5/10/04 #1 שאלה לגבי קנאג'י... האם יש קנאג'י ספציפי למילא hako (=אלון, עץ אלון) אם אין קנאג'י אז איך כותבים
G gill142 New member 5/10/04 #2 אז ככה, לא ידוע לי על קאנג'י למילה, אך אם אתה רוצה לרשום השם אלון, יותר נכון לרשום את השם בקאטהקאנה, ואם אני לא טועה רושמים aruno, למחשב שלי יש כעת בעיה עם היפנית, אז כשאני יוכל אני ארשום לך את זה בקאטהקאנה, כשמחשב הישן הזה יעבוד.
אז ככה, לא ידוע לי על קאנג'י למילה, אך אם אתה רוצה לרשום השם אלון, יותר נכון לרשום את השם בקאטהקאנה, ואם אני לא טועה רושמים aruno, למחשב שלי יש כעת בעיה עם היפנית, אז כשאני יוכל אני ארשום לך את זה בקאטהקאנה, כשמחשב הישן הזה יעבוד.
C CountDust New member 6/10/04 #3 אלון - HAKU ../images/Emo13.gif הקאנג'י הוא זה: 柏 . אם לא רוצים להשתמש בקאנג'י אפשר לרשום בהיראגאנה はく . אם רוצים לרשום את השם "אלון" עדיף להשתמש בקטאקאנה: アロン - ARON .
אלון - HAKU ../images/Emo13.gif הקאנג'י הוא זה: 柏 . אם לא רוצים להשתמש בקאנג'י אפשר לרשום בהיראגאנה はく . אם רוצים לרשום את השם "אלון" עדיף להשתמש בקטאקאנה: アロン - ARON .
Z Ze Colmeia New member 6/10/04 #4 תודה לכל העונים../images/Emo70.gif יש לי עוד שאלה, המילה שקט, ביפנית "שינקאנ" (shinkan) איך כותבים אותה אני מניח שיש לזה קנאג'י.....
תודה לכל העונים../images/Emo70.gif יש לי עוד שאלה, המילה שקט, ביפנית "שינקאנ" (shinkan) איך כותבים אותה אני מניח שיש לזה קנאג'י.....
C CountDust New member 6/10/04 #5 森閑 - שקט - SHINKAN אתה מוזמן לעשות מה שאני עושה בשביל למצוא קאנג'י - להשתמש במילון