שאלה לגבי קופיפי

tigra9

New member
שאלה לגבי קופיפי

שלום!

אני מגיעה מחר לקופיפי ורציתי לדעת אם יש אפשרות להגיע למאיה ביי בלי לקחת את טיול שבעת האיים (נמאס מטיולים המוניים).
בנוסף, אנחנו מגיעים בלי מלון מראש, האם יש המלצות כלשהן? האם יוצא יותר זול להזמין מראש באגודה או להגיע לשם ולבחור מה שנראה טוב וקרוב לחוף הראשי?

תודה מראש :)

sani48

New member
כן

אפשר דרך כל משרד נסיעות לארגן מישהו שיקח אותכם עם סירה לשם,לגבי מלון,מה התקציב שלך פחות או יותר?(תקחו בחשובן שקופיפי זה אי יקר)בעיקרון בדרך כלל בהזמנה מראש,המחיר יותר זול,אבל עכשיו זה תקופה חלשה יחסית,ויכול להיות שעם לא יהיה הרבה אנשים,תכלו להיתמקח על המחיר במקום ולקבל מחיר טוב,הפלוס גם שתכלו לראות בעיניים את מה שאתם מקבלים,דרך אגב,אם יש לכם זמן,מציע לכם גם לישון כמה לילות בריילי ביץ',שלדעתי החופים באזור שם(במיוחד פרה ננג),יותר יפים מאשר החופים בקופיפי.

tigra9

New member
תקציב

התקציב נע בסביבות ה30 דולר ללילה.. בפוקט השגנו אחלה מלונות עם זה, האם גם בקופיפי אפשר?
התוכנית היא לישון שני לילות בקופיפי ולילה אחד בריילי, ואז להמשיך לקוסמוי..
כמה בערך יעלה לקחת סירה כלשהי למאיה ביי?

sani48

New member
היי

אני לא זוכר בדיוק כמה עלתה לי הסירה למיה בי(עבר די הרבה זמן) על כל מיקרה תדעי שאני לקחתי סירה פרטית עם בת זוג,ללא עוד אנשים ,וזה לא היה יקר,כך שאין לך מה לדאוג,לגבי התקציב שלך למלון,בשביל קופייפי זה תקציב די נמןך,אז על תצפי למצוא איזה משהו מי יודע מה,אם תרצו להשקיע קצת יותר,אז יש את המקום הזה שהוא נימצא במיקום מרכזי (אישית לא ישנתי בו,אבל לפי מה שראיתי ניראה לא רע)-
http://www.sawadee.com/hotel/krabi/ppbanyan/
דרך אגב זה פספוס לישון רק לילה אחד בריילי,וחבל,אבל אם בכל זאת אין לכם הרבה ברירה( תורידו אולי מבנקוק לילה אחד?),אז זה עדיף מכלום,רק שלא תפספסו את חוף פרה ננג בטעות(רבע שעה הליכה מריילי),כי זה אחד החופים הכי יפים בתאילנד(לדעתי יותר יפה ממיה בי),וזה הסיבה העיקרית שבכלל שווה לישון שם,חוץ מזה תדעו, שריילי גם יקרה,אבל אם תרצו מקום נחמד,שיחסית לא יקר כל כך לריילי,אז הנה קישור-
http://www.sawadee.com/hotel/krabi/railayprincess/
(יכול להיות שבאתרים אחרי תכלו להשיג דיל יותר טוב,או אפילו שבמלון עצמו אם לא יהיה הרבה אנשים,תקבלו הנחה)
תעשו חיים

tigra9

New member
תודה רבה!

אני אנסה להתגמש ולהשאר שני לילות בריילי. עזרת לי ממש!

למעלה