שאלה לגבי "ציפי"

L i l o o S h

New member
בנות!!!! מצאתי כתובות וטלפונים!!!!

מצאתי כתובות וטלפוןנים של שני סניפים של "ציפי":בחיפה וירושלים...חיפשתי גם את השאר אבל לא מצאתי.... SORRY... חיפה: שדרות בן גוריון 6 סיטי סנטר מיקוד: 35414 טלפון: 04-8507519 ירושלים: ההסתדרות 20 מיקוד: 94230 טלפון: 02-6221785

שאלה לגבי "ציפי"

טוב, למרות שאני מאילת שמעתי לאחרונה המון על החנות הזו (בפורומים) ובקרוב אני כנראה נוסעת לת"א אז חשבתי ללכת לבדוק.. אז גם עשיתי חיפוש מתקדם בכמה פורומים על המילה ציפי ולצערי מצאתי די הרבה הודעות שרובן מדברות על האיכות הלא טובה של הבגדים ואיך שהם נהרסים מהר מאוד... בעיקרון התקציב שלי מוגבל, ואני צריכה לקנות הרבה, וזו אחת הסיבות שרציתי לבקר שם (בגלל המחירים) אבל אם זה מכנסיים שיהרסו אחרי כביסה אחת זה לא נשמע לי שווה... אז רציתי לשאול אתכם - המכנסיים שם באמת באיכות כזו גרועה ? אני צריכה מכנסיים שיחזיקו מעמד תקופה ארוכה, ברור שלא שנים אבל לפחות שנה, והתקציב שלי ממש מוגבל... קראתי גם הודעה שאם מקפידים על לכבס לפי ההוראות לא יקרה כלום - זה נכון ? אבל זה אומר שעכשיו אני אצטרך לכבס כל מכנס ביד ?

DREAM111

New member
ציפיסיקסטיז

טוב אז מנסה לבדוק את הפרטים בדיוק למענכן בנתיים אני יודעת שהסניף בחיפה סגור אבל יש סניף בקניון אור עקיבא שפתוח גם במוצ"ש. כמו כן יש בבית דחף ביפו ברח' שדרות ירושלים, יש חנות קסטרו ואחריה זה ציפי. אבדוק על עוד סניפים ואם יש בשמחה איידע אותכן בנושא.

מ ש כ י ת

New member
הבת שלי (17) קונה רק ב"ציפי" מכנסים

הם נכנסות לכביסה רגילה במכונה והיא מאד מרוצה

DREAM111

New member
היי

אני מבינה ששמעת על ציפי האמת שאני אישית לא מכירה את הבגדים שלהם. אם את מחפשת דברים לא יקרים אבל עמידים יש גם חברות נוספות שהמחירים שלהם הם סבירים כמו הקולקציה של עונות לעונת הסתיו הקרובה המחירים הם לא ממש בשמיים, בנוסף יש את חברת קומו שיש להם המון חנויות והאיכות גם טובה. שתהיה לכן נסיעה טובה למרכז ותהנו לכן מהקניות.

lee_1

New member
מה המידות שיש בציפי?

כמובן השאלה מכוונת למי שיודעת את התשובה :)

micpri

New member
עד 54 - נכון ללפני שנתיים

אני חייבת לציין שכשהגעתי כמעט לא היו מכנסיים במידה שלי, אז ציפי הציעה לי לבחור בדים והם הכינו לי מכנסיים בדגם ובצבע שרציתי. התפירה קצת חלשה, אבל בהחלט מכנסיים מחזיקים מעמד שנה +. אם השירות לא השתנה בשנתיים האחרונות - בהחלט ממליצה!

DREAM111

New member
שמנמנה סקסית

דעי שתמיד יש את הפרטים של כל החנויות בשורת המידע למעלה. גם את ציפי יש לך שם ברשימת המאמרים.

FrooTeLa

New member
זה כל המידות

אני מידה 44 פחות או יותר ויש שם את זה גם רזות באות לשם גם יותר מלאות באות לשם גם מלאות מאוד באות לשם יש גזרות נמוכות, יש גזרות נמוכות מאוד, יש גזרות גבוהות, יש מתרחב יותר, מתרחב פחות, לא מתרחב בכלל, יש מכל הצבעים שתרצי.. כתום אדום שחור בז' לבן, שני צבעים, ציורים... אבל האיכות לא משהו... הם מתרחבים על הגוף ממש המון אחרי חצי שעה-שעה ככה, והם נהיים ממש גדולים אז אני מציעה לך לקחת מידה אחת פחות

"ציפי": כתובת מעודכנת+ טל'.

זה המקום להודות ל"משכית" שנתנה לי את הפרטים הראשוניים. הפלאפון המעודכן של ציפי: 056-801780 יושבים ביפו, שד' רוטשילד 49 (בתוך בית דחף) פתוחים 09:00 - 19:00 (א'-ה') האישה שדיברתי איתה היתה כל-כך לחוצה, שלא יכולתי לדלות פרטים נוספים גם על יום ו' וכד'. בכל מקרה, מקווה לראותכן כי אני פשוט
לשם.......... גל

feeler

New member
הם מתאימים לכל אחת מידה, זה לא ממש

קבוע... חברה שלי 45 קילו ושלחו אותה למידה ארבעים ומשו... היא שלושים וארבע בד"כ.

למעלה