שאלה לגבי ציגים חדשים.

רן 56

New member
שאלה לגבי ציגים חדשים.

לאחר שהחליפו לי את הצמיגים על הקסארה ליוקו 539A, יש רעידות במהיריות מעל 120 קמ"ש. חזרתי אל הפנצ´ריה ובחור שם אמר לי שצריך לעשות כ 100-200 ק"מ עד שהצמיגים מתיישבים על הג´נט, ואם יש עדיין רעידות אז לחזור אליו לאיזון נוסף. האם זה הגיוני\נכון או בולשיט. ד"א השוני העיקרי המורגש כרגע בין המישלין פילוט XSH ל 539A זה שקט מכיוון הצמיגים. כמובן גם שהאחיזה משופרט והבלימות הרבה יותר טובות. עוד לא יצא לי לבצע פניות מהירות איתם (לצערי), כל פניה שאני מכיר ואוהב לבצע במהירות הופרע ע"י העוברים והשבים שהולכים לישון על הכבישים. רן.

© DrorZi

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

משהו נשמע לי לא תקין ולא מאוזן. מכל החלפות שצמיגים שלי לא שמעתי כדבר הזה. חזור אליו שיוריד צמיגים ויאזן מחדש, אתה בטוח שהיוקו חדשים לגמרי ולא הורדו ח"ח משום רכב אחר
ראית שהאיזון היה 0-0
אחרי ההחלפה ב XSI הורגש שינוי מידי לטובה בהתנהגות, לא היה צריך לחכות אפילו ק"מ אחד ל"התישבות" של הצמיג (כן היה צריך איזה 500 ק"מ לשחיקה עדינה והגעה לביצועים אופטימלים) מעניין שבמבחנים מצינים את היוקו לרעה ברמת הרעש וגם אני מצאתי אותם שקטים ... לך תבין.
דרור זי.

רן 56

New member
אני הורדתי את המדבקות מהצמיג.

הבחור מאוד אמין (הכרות של שנים). בכל מקרה אחזור אליו השבוע לאיזון חוזר. ד"א ראיתי שם את הצמיג של Falken, זהו צמיג ספורטיבי שניקרא Azenis ויש לו חתך קרבי שמזכיר צמיג intermidiat של הפורמולה 1. חבר שלי נתן ירכיב בשבוע הבא סט של הפאלקן וניתן לכם רשמים עליו. לפני כן היה לו את ה 539A כך שנוכל לקבל השוואה בין השניים. רן.

_casper

New member
יוקו....

לי יש A539 מזה כחודש על האוטו, מיד אחרי שהתקינו לי אותם האוטו התחיל ליסוע חלק מאוד בהשוואה ללפני. לדעתי אין שום סיבה שהאוטו ירעד לך כשהצמיג חדש. בקשר לרמת הרעש של היוקו, בנסיעה רגילה אין שום עדות לרמת רעש חריגה אבל במגבלות של הצמיגים היוקו מאוד מאוד רועשים, ממש צווחות. (לחץ אויר ממולא כראוי)

© DrorZi

New member
שיהיה ...

יהיה מעניין לשמוע איך זה נפתר ... לגבי פלקון שמלקון, אני אישית חושב שבצמיגי HIGH END (ובכלל) ללכת על השמות הגדולים בלבד שהם מישלין/יוקוהמה/פיראלי/גודייר/דאנלופ/בריגסטון שמאחוריהם אני יודע שעומד מפעל רציני עם נסיון רב.
דרור זי.

be_roo

New member
סתם אפשרות, לאו דווקא קשורה

אני הייתי מנסה לבצע גם כיוון פרונט לאחר האיזון מחדש. לפעמים הצמיגים הישנים כבר כל כך שחוקים שההפרעה מצידם מחפה על בעיה בכיוון הפרונט, שרק עכשיו באה לידי ביטוי עם הצמיגים החדשים. מהכרותנו אני מניחה שהיית שם לב לכך, אבל אני בכל זאת אוהבת לוודא שהפרונט מכוון אחרי החלפת צמיגים, to be on the safe side. חבל לי שאחרי השקעה בצמיג טוב, להפסיד את היתרונות שהוא נותן לי בגלל שהכיוון אינו 100%.

רן 56

New member
שיר, המישלנים נסעו כולה 500 ק"מ !!!

עשיתי טריידאין עליהם. אני לא חושב שיש צורך בכיון פרונט מאחר וההגה לא סוטה לכיוון מסוים. כמוכן הרעידות הן רק במהירויות מעל 120 קמ"ש, דבר שמראה בד"כ על איזון לקוי. בכל מקרה השבוע אני חוזר אליהם לאיזון של כל הרביעיה. ד"א מצורפת תמונה של הגיברת החדשה על המגפיים החדשות. תודה רן.

למעלה