שאלה לגבי צבעי מאכל

שאלה לגבי צבעי מאכל

אני רוצה להכין את העוגיות המקושטות אך הבעה היא שלא היה צבע מאכל אדום בסור שחיפשתי (קניתי כחול, צהוב וירוק מה שמשאיר אותי עם אופציות צבעוניות מועטות) האם יש משהו להחליף את צבע המאכל האדום? אולי רום? תודה

תודה רבה !ועכשיו שאלה דחופה מאוד

אני צריכה להכין רויאל אייסינג דחוף ויש לי שאלה די מטופשת: האם צריך להקציף את החלבון של הביצה? ואם לא עד איזה מרקם יודעים שזה בסדר? ז"א על חלבון ביצה אחד כמה סוכר צריך לשים?

תודה רבה...

עזרתן לי מאוד... האמת היא שנתקלתי בבעיה כאשר ניסיתי לצייר עם הרויאל: שמתי את הקרם בתוך שקית עם שפיץ (כאלו שקונים בסופר), וזה יצא ממש לא מדוייק וגם נזל בצדדים... השאלה היא אם זה מה שצריך לקרות ופשוט צריך לפתח מיומנות או שעשיתי משהו לא בסדר... המון תודה על העזרה המהירה מבטיחה לפרסם תמונות כשיהיו עוגיות

שלויימה

New member
את הרויאל של הקו התוחם צריך להסמיך

עם יותר אבקת סוכר כך שיהיה ממש ממש סמיך. אחרי שאני מגיעה לרמת סמיכות רצויה אני מפרישה כמות מסויימת לקערה אחרת ומוסיפה עוד אבקה להסמכת הרויאל שתוחם..

ראומה1

New member
שוקובננה- אני מורחת את העוגיה בסכין

מהצד הלא חד בצורה אחידה ואת המסגרת עושה בעזרת מזרק (כמובן ללא מחט) יוצא מדוייק. רצוי לעשות נסיונות על משהו אחר לפני שמצפים את העוגיה.

לאפין

New member
שאלה לא מטופשת בכלל

יש כאלה שמקציפות את הרויאל (כמוני) ואז צריך רק כ-170 גר' אבקת סוכר לכל חלבון. זה עניין של גישה. הקרם מוכן כשאת מעמידה בו כפית והיא לא נופלת מיד. צריך לרכוש מיומנות עם קרם רויאל, אבל שקית מהסופר תעשה חיים קשים גם למנוסה ביותר. אני משתמשת בשקיות זילוף קטנטנות שמיועדות לרויאל, או בשקיות זילוף חד-פעמיות.

למעלה