שאלה לגבי פרקטיות

gonenadi

New member
שאלה לגבי פרקטיות

אז ככה אין לי רקע במיחשוב והייטק אני רוצה למצוא עבודה ולהשתלב בתחום השאלה שלי היא לגבי קורסים אני מתעניינת בקורס ניהול רשתות ששכרו בערך 10,000 ש"ח.)MCSA השאלה שלי האם זה מכשיר אותי ישר לעבודה או שזו רק ההתחלה וצריך עוד קורסים בנוסף?האם מעסיקים מסתכלים על תעודה או שאפשר ללמוד את הקורסים האלה לבד מספר בבית? אני ממש צריכה תשובה מדויקת ודחופה מי שיודע ויכול ליעץ תודה עדי

בעז 21

New member
אהלן,

1.אם את לחוצה מזה שאת תפסדי את קורס שמתחיל אז אל תדאגי המסלולים נפתחים כל הזמן, אני אישית לא הייתי מחליט החלטה פזיזה, גם בגלל הכסף אבל יותר בגלל הזמן הנדרש ללימודי MCSA (מדובר על מסלול ערב של כ-חצי שנה..) 2.אין לך רקע במיחשוב, אבל יש לך זיקה? ניסית לשבת קצת ולקרוא חומר לבד? את לא מעדיפה קודם כל לפני שאת נכנסת למסלול ארוך לנסות ללמוד דברים בסיסים לבד ולראות האם את אוהבת את התחום? 3.בקשר לעבודה, תלוי איזה עבודה. בכל אופן אם את רוצה להכנס לתחום את תמיד יכולה ללכת לתמיכה טכנית של אחת מהחברות אינטרנט, גם היום ללא כל ידע קודם די קל להתקבל פשוט תתקשרי ותשאלי מה הדרישות בדרך כלל הם שולחים לך מסמך שמסביר לך מושגים שאת צריכה להכיר לפני שאת נגשת למבחן. ממה שאני יודע הרבה חבר'ה פה ממליצים להכנס לתחום דרך תמיכה-טכנית של אינטרנט. ברכות, בעז.

Do It Yourself

New member
עצה שלי..

תתחילי להכנס לתחום לאט לאט בינתיים ללא הסמכה מקצועית, אם אין לך נסיון, את יכולה להתחיל בחברות אינטרנט שמסמיכות אותך ונותנות לך ידע בסיסי. מעבר לכך, אם יש לך נסיון מהצבא, זה יכול להיות פלוס גדול יותר ותוכלי להשתלב בצוות Help Desk בחברה. בלי קשר, תמיד תוכלי למצוא באינטרנט קורסי MCSA מקוונים בוידאו (ברמה של הרצאות במכללות הי-טק). אני ממליץ שקודם תתחילי בזה - אח"כ תלכי לכיוון קורסים במכללות הגדולות והיקרות. אני אכליל עכשיו - וזה לא תמיד נכון, אבל אני מכיר כל כך הרבה אנשים שעשו את הקורס הזה, שלמו ממיטב כספם וכיום הם לא עובדים בתחום הזה. למה? כי אין להם נסיון. בהצלחה!

דעתי האישית.

שלום, אני סטודנט לmcse, מנסיוני בקורס, רוב האנשים הרציניים באים מתחום זה או אחר במחשוב, חלק טכנאות מחשבים וחלק תמיכה טכנית, אלו שבאים מתחומים כלליים בד"כ אינם "מורעלים" ורציניים כמו אנשי המחשוב. אמנם בקורס מתחילים מרמות בסיסיות (מכינה לקורס וקורס טכנאים-במכללה שלי), אך צריך לאהוב את זה, צריך לחיות את זה, לכן הייתי מאוד ממליץ לך למצוא עבודה בתחום (help-desk או תמיכת אינטרנט) ואז תוכלי לצבור נסיון כי בלי נסיון אלף הסמכות או תארים לא ייעזרו, נקודת ההנחה הבסיסית הינה שצריך להתחיל מהיכשהוא גם מעבודה שאינה עבודת חלומות וגם אם בשכר נמוך. אני ממליץ לך להירשם לאתר ג'ובמסטר\הייטקג'וב ולחפש עבודות בתחום הזה שם.

למעלה