שאלה לגבי פרסום

אם אפשר

New member
שאלה לגבי פרסום

כשאני חונה עם המכונית, אני רוצה שיהיה עליה פרסום כמו: ה TEXI של המונית
או ה "ל" של מורי הנהיגה שנמצא על גג הרכב כנראה עם מגנט.

לפי דעתכם
1. האם פרסום זה יעיל?
2. האם יודעים מי מייצר פרסום כזה?
אשמח לקבל רעיונות נוספים לפרסום הרכב.

לא הרבה חושבים על זה, אך הרכב הוא אחד המפרסמים הטובים שיש
עומד ולא מתלונן ומבצע את עבודתו נאמנה.

אל תאמרו "אם אפשר" תעשו.

לאם.. בהחלט פרסום ע"ג רכב יעיל וטוב,השאלה ...

מה המטרה, מקומית? ארצית? קידום מכירות? תדמית? ברור שהחשיפה היא מוגבלת, כי מדובר ברכב אחד. לשם השוואה בפרסום ע"ג אוטובוסים, נהוג בקמפיין לשים שילוט לפחות על כמה עשרות אוטובוסים כדי להשיג אימפקט, השפעה פרסומית על קהל היעד. אני אגב, מאוד מאמין ברדיו וברדיו האזורי בפרט כמדיה יעילה, במחיר סביר עם אפקטיביות מרשימה.
לגבי מי מייצר, חפש בפורום לפני כמה ימים העלה איש נחמד "מלך בדולינה" הודעה בנוגע למיתוג רכבים" אני מניח שהוא ישמח לתת לך מידע נוסף.
בהצלחה.

אם אפשר

New member
כמובן שפרסום מכונית 1 הוא מוגבל....

אני מתכוון
שהרכב יידע את השכנים/משרדים
שיש פה את העסק שלי.
וגם יתן מידע על העסק שלי.
ברור שאפשר לחלק פליירים/מגנטים/ביקור ולעבור
במשרדים, בנוסף יש הזדמנות לפרסום על הרכב.

הי אם , אני בהחלט בעד הרעייון, כדאי ..

לחשוב על רעיון מקורי לפרסום על הרכב, ולא להסתפק רק בפרטים אינפורמטיבים.( אגב יש את ההוא "ציק ציק צאק"... האוטו החמוד עם המיצג בדמות מדביר,שהמון אנשים נחשפו לו בעיקר בגלל המקוריות והמוסיקה החביבה ). צביעה מושכת, סלוגן קצר וקליט יעשו את העבודה.

אני חושבת

שזה תלוי במה עוסק העסק שלך ובמיתוג שלך.
פרסום על גבי אוטובוסים הוא דבר אחד ופרסום על גבי רכבך הפרטי (ובלי לפגוע זה לא רעיון מקורי נעשה כבר מספר רב של פעמים) עשוי להציב אותך בנקודה שלא בטוח שאת מעוניינת להיות בה מבחינה תדמיתית.
לגבי ייצור - אם זו מדבקה את יכולה לפנות לכל בית דפוס גם אם מדובר במגנט אם מדובר בכובע מואר כמו של מונית או למידה אני לא יודעת אם חוקי לשים דבר כזה הייתי בודקת באחד אתרי GOV או משרד התחבורה.
אם את מעוניינת להתייעץ לגי אופי הפרסום והמסר על מנת לשמור ל נראות גבוהה מוזמנת לכתוב לי כאן בתגובה- ללא עלות כמובן

אם אפשר

New member
הרכב נמצא ליד סופר עם תנועה זורמת וחשבתי

כאשר אני חונה לשים על גג הרכב "כובע כמו למורי נהיה ומוניות"
ובסוף יום להוריד אותו.

המלצות: מי מייצר "כובעים" מעין אלה?

לא יודעת מי מייצר

תנסי לגגל או אולי לשאול מורה לנהיגה
יחד עם זאת אני שוב ממליצה לך לבחון את ההיבט הרישויי חוקי ואת ההיבט המיתוגי תדימי שלא תקבלי תוצאה הפוכה

למעלה