שאלה לגבי פרו

Vertig0

New member
שאלה לגבי פרו

לא עקבתי אחרי העונות אחרי שהיא מתה. ראיתי כמה פרקים מכל העונות אחרי זה... אז השאלה זה אם מדברים על פרו? מזכירים אותה קצת יותר לעומק באחד הפרקים? חוץ מסתם להזכיר שהיא מתה והלעביר הלאה אחרי משפט, איזה פרק שראו אותה בעבר בתור ילדה או משהו?

A CharmedOne

New member
אממ

ממה שזכור לי לא הזכירו אותה יותר מידי, כמו שאמרת, משפט או משהו. בסוף העונה ה-7, הבנות השתמשו בהקרנה אסטרלית, שבעצם הצליה את חייהן, וכך הן "הודו" לפרו (או יותא נכון ליאו הודה) שהיא (מסתבר) לימדה אותו (את ליאו) איך להשתמש בהקרנה האסטרלית. לא הראו את שאנן עצמה, בגלל שהיא לא הסכימה.

WoOgY GiRL1

New member
לא ממש ../images/Emo54.gif

לא מזכירים אותה לעומק ולא מראים אותה כילדה קטנה אבל כל זה כי היא עצמה לא רצתה להיות חלק מהסדרה ולא רצתה שיזכירו אותה...

spelling

New member
ראו אותה לשניה בעונה 7...

או לפחות חלק ממנה חחח כשלפיבי היה חזיון ראו תיד שלה...

Mo Cuishle

New member
../images/Emo6.gif יש מצב שהיא קיבלה תמלוגים על זה

זאת הייתה היד שלה ב-3.22

אז למה שזאת לא תיהיה היד שלה גם בפרק הזה....?? הראו את פרו ב5.18 אבל זו הייתה כפילה....ולמה באמת לא הראו אותה בתור ילדה קטנה?? זאת לא שאנן!!!

spelling

New member
סיבה מאוד פשוטה..

כי הדמות עצמה היא פרו וכנראה גם על זה שאנון מחליטה..כנראה יש לה זכויות ממש על הדמות הזאת שאפילו אי אפשר להראות אותה בפלאשבקים..היא עושה טובה שאפשר להזכיר תשם שלה פעם בשנה..

spelling

New member
כמה רעיונות למחשבה!

חשבתי על משהו למרות שזה באיחור של מליון שנה.. המון דברים לא הגיוניים בפרק האחרון (ברור לי שזה בגלל ששאנון לא מסכימה..תקציב..בעיות בהפקה) אלא בעלילה עצמה.. הקטע עם הטבעת שפייפר חזרה לעבר--למה לא הצילו את האימא מהשד מים?למה לא חזרו ליום שפרו נהרגה כדי להציל אותה? נכון בסוף הראו שלפייפר וליאו יש עוד ילדה?למה כשראו בעתיד את וויאט וכריס מתעסקים עם שיקויים הילדה לא היתה איתם (לא מעניין אותה?) ועובדה שהיא לא הופיעה גם כשהם חזרו מהעתיד!--ולא נראה לי שהיו משתנים דברים כי אחרי הכל פייג' נמצאת בתודעה של פייפר ככה שאי אפשר לשכוח אותה וככה גם ליאו וואייט וכריס.. אבל שוב...הכל בעיות של תקציבים ובעיות עם שאנון...תארו לכם כוח ה 4..

Charmed YC

New member
../images/Emo58.gif מעלי ובתוכי

אממ אני חשוב שאם הם היו משנים את העבר ומחזירים את כולם לחיים אולי זה היה משנה קצת הרבה את ההווה ואולי הם לא היו מוכנים לקחת את הסיכון הזה.

pilot promo

New member
ממש לא...

לשחקן פשוט אין שום החלטה על הכתיבה ועל רמת האיזכורים שהוא יקבל. גם להולי ולאליסה לא הייתה כזאת רשות עד שהן הפכו למפיקות בעונה 5.

Mo Cuishle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הכינוי שלך ממש דומה לזה ששאל את השאלה והייתי בטוחה שאת שואלת ועונה לעצמך

Vertig0

New member
משהו מעניין

למה פה: http://www.answers.com/topic/cat-house-charmed-episode כתוב שהיא כן משחקת אם היא לא?

pilot promo

New member
בנוגע לאיזכור של פרו

פרו לא מוזכרת הרבה מאז עונה 4 אבל כמו שאנשים אחרים אמרו פה היא כן הוזכרה בעונה 7 כשהן אמרו לה תודה פרו וגם אם תקשיבו טוב טוב ממש בסוף הפרק כשהדלת נסגרת תשמעו את צליל הטלקיניזיס שכביכול סוגר את הדלת... ולמה זה אפשרי? כי כמו שהסבירה להם גראמס ב-2x01 שאם הן רואות אותה עכשיו מוזיזה את הדפים בספר זה אומר שיום אחד גם הן יוכלו.... וגם ב-4X02 הבנות מחפשות דרך למצוא את המקור והספר הופך את הדפים עד שהוא מגיע ללחש שמגלה את הרוע בפנים ופיבי אומרת תודה גראמס ופייפר אומרת איך את בטוחה שזו היא.

i d a n 9

New member
אממ דווקא מזכירים אותה בעקיפין

בסוף העונה ה-8 ץץץאז נראה לי שצריך "ספוילר"... אז בקיצור למי שראה אז הזכירו אותה שבקטע שאמא שלהם חזרה להווה איתם ושאלה איפה פרו וגם ממש בסוף הפרק רואים את הנכדה של פיפר סוגרת את הדלת עם הכוחות של פרו זה כאילו אומר שיש עוד "תקווה".

למעלה