שאלה לגבי פרופיל...

tamirn

New member
שאלה לגבי פרופיל...

אני התחלתי טיפול בכדורים (ראוקוטן) לטיפול בפצעי בגרות הגיוס שלי הוא ב22.7.07 רציתי לשאול אם אני צריך לדווח לצבא שהתחלתי טיפול משך הטיפול לא ידוע אבל זה בסביבות החצי שנה מה שאומר שיש מצב שזה ימשך לתוך תקופת הצבא מה עושים במצב כזה? אני יודע שהפרופיל יורד זמנית ל24 דוחים לי את השירות? קיבלתי מנילה לפני כמה ימים אם אני דוחה אני יקבל מנילה שוב? מי שיודע פרטים על זה אני מעוניין לקבל אותם

purple rose

New member
לא נראה לי שיורידו לך פרופיל

בסה"כ מדובר בטיפול נגד פצעי בגרות. יש לכדורים תופעות לוואי מאוד מוגזמות?אם לא אני ממש לא חוששת שתיהיה בעיה. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא שנתן לך... אולי הוא יחליףלך כדורים אם הוא יחשוב שזה יפריע לך.התאריך שנתנו לך הוא תאריך זמני... הוא עתיד להשתנות בכל מקרה אז בקשר לזה עוד אל תדאג.תמלא את המנילה שלך כרגיל ותשלח אין כזה דבר לדחות אם אתה לא מלא הם שולחים אותך לאן שבא להם.אם תיהיה איזשהי בעיה ונ]ורפיל ירד אז תבקש מנילה חדשה ותקבל... כרגע תתהג כרגיל

Kick SsS

New member
אתה חייב לדווח

מן הסתם לא תוכל להתגייס בתאריך הראשוני שלך אם התקופה תימשך למעל לחצי שנה- דבר שהוא שכיח בטיפול ברואקוטן.

Kick SsS

New member
להתקשר ללשכה שלך

לשאול אותה לאיפה בדיוק אתה שולח את המכתב. במכתב תשלח את האבחנה הרפואית או וואטאבר..יכול להיות שיזמנו אותך גם לועדה רפואית, אני לא בטוחה מה הפרוצדורה, אבל בתור התחלה תתקשר למרכז מידע של הלשכת גיוס שלך ותשאל אותם.

לא יודע בקשר אליך

אני מתחיל רואקוטן עוד כמה ימים, לאחר שסיימתי טירונות 03. זה מוריד לי פרופיל ל64 לחצי שנה הבאה. זה דיי מזיין לך את הגוף ויש סיבה שזה מוריד פרופיל - כדאי מאוד, למען בריאותך, שתודיע לצבא.

tamirn

New member
עדיין לא בנתי...

למי בדיוק אני אמור להודיע? ואיך? פקס טלפון או משהו אחר ? וידחו לי תגיוס בגלל זה?

123456N

New member
תודיע ללשכת גיוס

הם יפנו אותך לאן שצריך.. וסביר להניח שידחו לך את הגיוס, לחברה שלי הורידו לפרופיל 24 עד שהיא סיימה את הטיפול..

purple rose

New member
לא ידעתי שזה עד כדי כך

טוב בזה אני לא ממש מבינה אז באמת כדאי שתפנה ללשכת גיוס שלך

למעלה