שאלה לגבי פראג-

a d i 86

New member
שאלה לגבי פראג-

מקווה שה המקום הנכון- אני פשוט מסדרת אלבום תמונות מטיול שם, ויש כמה מבנים שאני לא יודעת את שמם וחיפוש במדריכים שיש לי לא מספק פתרון... אם אני אעלה את התמונות, יהיה מישהו שידע? בתודה מראש!

a d i 86

New member
מצויין, תודה רבה!

a d i 86

New member
השנייה-

מדרגות שיש עליהם מספר פסלים מברונזה של דמויות, אני זוכרת שזה נמצא קרוב יחסית לאזור שממנו יורדים מהרכבל של המגדל דמוי אייפל בעיר..

a d i 86

New member
השלישית-

מבנה שנמצא מול כנסיית טין (אני חושבת קוראים לה ככה), בסביבות איפה שיש את המצודה, החיילים עם התלבושות וכו'..

a d i 86

New member
רביעית-

מבנה מאוד בולט, נמצא סמון לנהר הוולטה, נמצא במיקום מאוד מרכזי מבחינת תחבורה ציבורית..

Yo-man

New member
זה בית האופרה

איפה שצולמו סצינות האופרה בסרט "אמדאוס". את השאר לא זיהיתי...

a d i 86

New member
בספר מופיעה תמונה אחרת, אולי זה

באמת מכיוון אחר, תודה!

a d i 86

New member
ולסיום תמונה מקסימה../images/Emo99.gif

תודה למי שעוזר, אני אעריך את זה מאוד!

a d i 86

New member
זה המסלול שעשינו, ד"א..

אתרי תיירות- פראג כולה עיר מקסימה.. הארכיטקטורה בה מגוונת וצבעונית. זה בערך המסלול, יום ראשון: רובע מס' 1- כנסיית טין, בית העירייה הישן ובו השעון הסטרונומי, הרובע היהודי, בית העירייה החדש, המגדל השרוף, גשר קארל. יום שני: ארמון וישארד פראג 7. כנסית הארמון, גן היקפי.. גבעת פטרזין- עליה ברכבל, האייפל הקטן, ביתן המבוך והמראות. נובה מייסטו העיר החדשה, כיכר ואצלב, אנדרטה לוואצלב. יום שלישי: רדצ'אני גבעה המשקיפה על העיר, הגן המלכותי, המצודה הרדצ'אני, קתדרלת סן ויטוס הקדוש, סמטת הזהב, גשר קרל. בערב מופע מזרקות עם הצגה (חבל שבצ'כית...) זהו, מכאן כבר נסענו לדרזדן ווינה.. טיל נעים!

למעלה