שאלה לגבי פמולן

הילית 1

New member
שאלה לגבי פמולן

חיפשתי בפורומי ההנקה, ומצאתי רק דעות לגבי אמינות הגלולה, והשפעתה על תפוקת החלב. שאלתי היא, האם באמת אין השפעה על התינוק היונק ? הרי איך שלא נסתכל על זה - יש כאן הורמונים ! והורמונים לא נשמעים לי הדבר הכי מוצלח לתינוק ... אז האם באמת אין הם עוברים בחלב, או שעדיף לחשוב על אמצעי מניעה אחר ?

I have also thought like you

and am worried because in such things, the results only come out years after. Just remember one thing........the effects of NOT breastfeeding have already been proven to be dangerous. That would be a good question to ask Prof Merlov: 03 9377474.​

justmom

New member
תרגום: גם אני חשבתי כמוך,

ואני מודאגת מפני שבדברים כאלה, התוצאה מופיעה רק אחרי שנים. זיכרי רק דבר אחד... כבר הוכח כי השפעות אי-הנקה מסוכנות. זו שאלה שכדאי להפנות לפרופסור מרלוב: 03-9377474.

דיאנה1

New member
תרגום: גם אני חשבתי כמוך

ואני מודאגת בגלל שבדברים כאלה, התוצאות יגיעו רק לאחר שנים. רק זכרי דבר אחד... השפעת אי ההנקה כבר הוכחה כמסוכנת. זו יכולה להיות שאלה טובה לשאול את פרופ' מרלוב: 03 9377474

עדיל

New member
גלולות והנקה

הרופא שלי המליץ לי להשתמש באמצעי מניעה אחר, כיוון שיש סברה שההורמונים שבגלולה עשויים לפגוע באשכים או בשחלות של היונקים,אני החלטתי שלמרות שהעניין טרם הוכח באופן חד משמעי, לא אקח סיכון.לשיקולך... עדי

למעלה