שאלה לגבי פירוש שיר

שאלה לגבי פירוש שיר

עולה נגמ"ש על קו רקיע- דהיינו שיר תת מודע זמני מלבד זאת אני צריך עזרה לגבי שירים אחרים שלדעתכם מאיר נוקט בהם עמדה אנטי מלחמתית חשבתי על עסק ביש ירושלים של ברזל ולמה לא אני מנסה לכוון את לילה שקט אבל זה די קשה כי מצאתי רק מעט מאוד משפטים "לך לך... הייתי טס" ובהופעה בהארד רוק- "פתח את הרדיו..." ""nothing here for you in Tehran... whatever "jewish mean to you

הנה הפרק שכתבתי בעבודה העוסק בעמדתו

האנטי מלחמתית, אשמח לקבל הערות והארות לגבי דעתכם, בכל אופן העבודה שלי היא השוואה בין שלוש דמויות באומנות העברית - יהודה עמיחי כמשורר, חנוך לוין כמחזאי ומאיר אריאל ככותב זמר לכן לעיתים קיימות השוואות ביניהם. שאלה המכוונת בעיקר למשפחה למרות שכל מי שיכול לתרום מידע מוזמן לענות- יש לי סעיף בעבודה שהוא מקומו של מ.א בזמר העברי אני תוהה האם יש לי מספיק חומר בשביל לכתוב את הסעיף הזה, מה שמצאתי זה בעיקר כתבות מ-67 על היותו צנחן מזמר, האם יש לכם חומר ספרותי- מאמרים וביקורות "מקצועיות" על שירתו שיוכלו לעזור לי לחבר סעיף זה?

יש ויש

אצלינו יש קלסרים עם כתבות משנים אלו וגם מאוחרות יותר. אתה מוזמן לבוא ולנבור, אם תמצא את מבוקשך, נצלם לך עותק.

"הנה אני בא"

אני כנראה אגיע בחודש הקרוב, היש לתאם מראש או להגיע בימים מסויימים כי יש לי ארץ מדבר שלמה לחצות

פנחס שדה

אחד הפנסים הבודדים המאירים... הרבה יש לי לספר ולהוסיף אך המילים ריקות והזמן לא ראוי אחחחח החיים כמשל מומלץ גם על מצבו של האדם נסיעה ספר האגסים הצהובים מות אבימלך ועלייתו השמיימה בזרועות אמו וספר השירים פנחס שדה תודה לאל

למעלה