שאלה לגבי פילדלפיה

נריה222

New member
שאלה לגבי פילדלפיה

גילוי נאות

מאז ימי נערותי אני אוהד של פילדפיה. מימי ד"ר ג'י...
וגם אם אהדתי קבוצות אחרות לאורך השניםפ, תמיד נשארה פינה חמה בלב לפילדלפיה.

שנה שעברה הם הפסידו הרבה ועשו TANKING , יענו הפסדים בכוונה ?
אולם, האם השנה הם לא מספיק טובים בשביל להפסיק את הפוילע שטיק הזה של TANKING והפסדים בכוונה?
הרכז שלהם, מייקל קרטר ווילאימס, שהיה רוקי השנה, ודאי חתיכת שחקן?
ג'ואל אמביד צפוי לחזור מהפציעה.
ונואל שאלמלא הפציעה ודאי היה מקום 1 בדראפט?

לא הגיע הזמן שיפסיקו עם השטויות?

כמו-כן, האם הנהלת הליגה מתכוננת לטפל בקבומצות מעין אלו? זה אנטי ספורטי בעליל. שנה שעברה היו עוד כמה קבוצות כאלו כמו מילווקי

ו

Lechoke Lames

New member
אמביד לא יישחק העונה

הם רוצים לחלוב את הטאנקינג עד הסוף. כל זמן שאין חוקים נגד זה (ולא סביר שיהיו) וכל זמן הם מוכנים למכור פחות כרטיסים העונה הם כנראה עושים את הדבר הנכון. החיסרון העקרי הוא שזה יוצר תרבות שבה הפסדים מתקבלים בברכה, ויהיה להם קשה להפטר מזה גם כשיהיה להם חומר שחקנים לריצת פלייאוף רצינית. בכל מקרה זה עדיף על פני להיות עוד אטלנטה - קבוצה שמגיעה בקביעות לפלייאוף אבל ללא שום סיכוי לאיים על תואר וללא סיכוי להביא כשרונות של ממש דרך הדראפט.

Puskas

New member
פילי עובדים הכי גרוע שאפשר

אני בעד שקבוצה תעשה טאנק שנה אחת אם הכל מתחרבן לה (קרי, כוכב ראשי נפצע וגומר את העונה ומסביב גם ככה אין יותר מדי) והיא רוצה לרדת לעונה אחת בשביל לחזור חזקה מתמיד בעונה שלאחר מכן.
מה שקורה בפילי זה גועל נפש.. זו קבוצה שהיו לה כמה נכסים חביבים מאוד כמו הולידיי, הווז, טד יאנג ואפילו טרנר היה מחליף סולידי, אבל טרייד אחד גרוע על אנדרו ביינום שבסוף ישב שנה בחוץ, גרם להם מסיבה כלשהי לזרוק הכל לפח, לא לנסות יותר להביא טאלנטים בטריידים ופשוט לפרק הכל בצורה עלובה..
שלחו את הולידיי בשביל נארלנס נואל שישב שנה בחוץ ובשביל בחירת דראפט מהפליקנס שהביאה להם את פייטון שנשלח במיידי למג'יק בשביל סאריץ' שבכלל נשאר השנה באירופה.. אז תאכלס? בינתיים מהטרייד על הולידיי הם קיבלו כולה 2 משחקים מנואל בשנה וקצת.. זהו!
באמצע העונה שעברה העיפו את טרנר ולאבוי אלן, שני מחליפים סולידים מאוד, לפייסרס בשביל דני גריינג'ר הגמור ואיזו בחירת סיבוב שני..
במקביל זרקו את הווז לקאבס בשביל חבילת בוטנים (הנרי סימס, ארל קלארק ועוד בחירת סיבוב שני).
הקיץ הם שלחו את טד יאנג למינסוטה תמורת לוק רישאר אמבה א-מוטה ואלכסיי שבד למען השם.. אה כן גם בחירת סיבוב ראשון מהקאבס שתתורגם כנראה לבחירה מספר 26-28... משמע כלום ושום דבר רוב הסיכויים.
הם כל כך נואשים לטאנק שהם שלחו את קאספר ווייר (מי??) שהיו תקוע להם על חוזה מינימום לשנה הקרובה, לברוקלין תמורת מרקיז טיג שנחתך מפילי שלושה ימים אחר כך.. העיקר לחסוך עוד איזה 900 אלף דולר עלובים לשנה אחת על ווייר..
אה כן.. ולקינוח הם שלחו את ארנט מולטייר שגם כן היה אמור לקבל חוזה מובטח בפילי לעונה הקרובה בשביל איזה 5 שקל, שלחו אותו לניקס בשביל טרוויס אאוטלו ש..כן ניחשת נכון, נחתך אחרי דקה וחצי מפילי..

נסחפתי קצת עם החפירה, אבל הרעיון ברור.. זה לא טאנק, זה ניסיון להתקבל לעונה הבאה של היורוצ'אלנג' ולהיאבק שם על הזכייה נגד צסק"א סופיה ובית"ר ברלין.. זו בדיחה..
מה ייצא להם מכל החרא הזה? הייתי מהמר שכלום כי בתאכלס? מלבד אמביד (אם יהיה בריא בשנה הבאה וכידוע, גבוהים שמתחילים להיפצע רק ממשיכים להיפצע ברוב המקרים ולא מצליחים לקיים קריירה בריאה וארוכה) אין שם אף פוטנציאל סופרסטאר כשנואל הוא פוטנציאל אולסטאר יחידי שם וכל השאר זה חבורת שחקנים שלדעתי תוך שנה-שנתיים תעוף בטריידים לפה ולשם.. כולל MCW שיצא מהדראפט הכי גרוע בהיסטוריה והייתי מהמר שלא יישאר ה-PG הפותח של פילי ליותר משנה-שנתיים.. הוא פשוט לא כזה טוב בתאכלס..

פילי הם בושה לליגה הזו..

Lechoke Lames

New member
נראה לאן הם יגיעו בשנים הקרובות

לפני הטאנקינג הם היו בקושי קבוצת סיבוב ראשון בפלייאוף. אני מאמין שתוך שנתיים הם יגיעו רחוק יותר. אם זה ייקרה (ומספיק לדעתי שאמביד יישחק כדי שזה יקרה), אז אפשר יהיה לסכם את הטאנקינג כהצלחה.

Puskas

New member
אם כל הטאנק הזה

היה בשביל סיבוב ראשון בפלייאוף אז הוא דבילי כי כפי שאמרת, גם לפני כל השטות הזו הייתה להם קבוצת סף סיבוב ראשון שעם חיזוק נקודתי פה ושם הייתה מגיעה לפלייאוף הזה במזרח העלוב.
טאנק אמור להוציא אותך משודרג מאוד לעומת מה שהיית לפני כן..
האם MCW, אמביד, נואל, סאריץ', מקדניאלס וגראנט באמת שווים יותר מהולידיי, טרנר, טד יאנג, הווז, לאבוי אלן? לדעתי ממש לא וגם בשנה הבאה אני לא חושב שזה ישתנה..
אז נניח שהם יקבלו בחירה ראשונה בקיץ הקרוב, אז מה? אז יקחו עוד פרוספקט מהדראפט, נו ומה הלאה?
אמביד צריך להצליח להישאר בריא לאורך זמן ולא להפוך לברוק לופז במקרה הטוב או לאודן במקרה הרע..
נואל צריך להוכיח שהוא באמת כוכב פוטנציאלי רציני, MCW צריך לשפר את המשחק דרסטית בשביל להיות רכז פלייאוף בליגה הזו,
גראנט, מקדניאלס, סאריץ'.. סוללה של חבר'ה שאם אחד מהם יתפתח לכדי שחקן משלים סולידי בNBA זה יהיה הישג מרשים..
הם צריכים שמי שיבוא בקיץ הבא בדראפט יתפתח תוך שנתיים לאיזה סף אולסטאר עם עתיד ורוד..
ואחרי כל זה, הם עדיין יהיו קבוצה צעירה מאוד, חסרת ניסיון שלא למדה להתמודד עם לחץ ומשברים אז הם יהיו חייבים איזה שני וטרנים טובים שינהיגו את הלהקה הצעירה הזו..
בקיצור, פילי רחוקה מאוד מהפיכה לקבוצת פלייאוף קבועה וקבוצת סיבוב שני פוטנציאלית.. הם יעברו לפחות עוד 3 שנים בתחתית של התחתית ורק אז, ובהנחה שיעבדו טוב בשוק החופשיים, יתחילו לנצח ועד אז יכול להיות שהשחקנים הצעירים שלהם פשוט יתרגלו להיות לוזרים בקבוצה עלובה ויתקשו מאוד אחרי 3-4 שנים של הפסדים בלתי פוסקים, להתחיל לנצח ולפתח אופי ווינרי.

Lechoke Lames

New member
הטאנקינג לא מיועד להביא אותם לסיבוב הראשון, אלא "רחוק יותר"

כנראה שפיספסת את החלק הזה.
&nbsp
וכן, MCW, אמביד, נואל ובחירת דראפט גבוהה מאוד השנה שווים *הרבה* יותר ממה שהיה להם קודם. עם מספיק ניסיון הם בפירוש יכולים להגיע הרבה יותר רחוק מאשר ערימת השחקנים הסבירים שהיו להם קודם (שגם הטוב בינהם, הולידיי, הוא לא ממש חומר לאולסטאר).
&nbsp
אתה יכול לתת דוגמה לקבוצה אחת (עם שוק בסדר גודל של פילי) שהצליחה להגיע רחוק ללא בנייה מחדש ועם שחקנים ברמה דומה להולידיי ושות'? האופציה של פילי הייתה להיות עוד קבוצה סטייל אטלנטה והם עשו החלטה נכונה מאוד לא ליפול לבור הזה ולבנות מחדש. הם הולכים עם הגישה הזו עד הסוף, ולדעתי זה ישתלם בגדול לטווח הארוך.

somone1411

New member
שאלה לגבי צפייה במשחקים/תקצירים

מעניין אותי לדעת כמה פה אשכרה רואים כל לילה משחקים ואת כולם, כמובן כמה שאפשר, או שבגלל עבודה וכו' מסתפקים בתקצירים למחרת.
&nbsp
האם אתם עוברים תקציר תקציר ב-NBA COM או שמסתפקים בקבוצות הבכירות? האם אתם מתעמקים ב-BOX SCORE, או שרק רואים תקציר וזה/או רק בסטטיסטיקה בלי תקציר משחק?
&nbsp
לכמה פה יש ליג פאס ובאיזו תדירות הם משתמשים בו, ויש כאלה שבכלל רואים קבוע דרך לינקים ברשת?
&nbsp
סתם מסקרן אותי לדעת.

botend

New member
בשביל לראות משחק כל לילה צריך להתפטר או לעבוד בלילות

אז אני לא רואה משחק כל לילה. אני משתדל לראות את המשחק של יום ראשון בערב (תמיד יש איזה משחק מוקדם, שיוצא בשעה סבירה מאוד עד מוקדמת בארץ), משתדל לראות כמה שיותר תקצירים בערב (אם כי חשוב לזכור - תקצירים זה נחמד, אבל ממש לא נותן מידע לגבי מי היה טוב או רע במשחק. זה פשוט נחמד לראות) ומתעמק יחסית בבוקס-סקור.
בסופי שבוע אני משתדל לראות 2-3 משחקים, אלא אם כן חברה שלי מתחילה להתעצבן שהיא לא מקבלת מספיק יחס, אבל היא ידעה לאן היא נכנסה
ולפעמים, תלוי בעומס, אני מוריד משחק באמצע השבוע ורואה אותו בערב.

בתקופת הפלייאוף אני רואה את כל התקצירים של המשחקים שלא ראיתי, ומשתדל לראות כמה שיותר מהמשחקים (כולל להתנתק יום שלם מהאינטרנט כדי לא להרוס לי את התוצאה למשחק שהורדתי ואני רואה בערב)

ואגב, אין לי ליג פאס. אני רואה בסטרימינג ברשת או מוריד משחקים למחשב למחרת

Lechoke Lames

New member
דפוס הצפיה שלי

בד"כ בבוקר לפני העבודה אני צופה בכמה משחקים שנראים לי מעניינים באמצעות מצב Condensed. אם המשחק מעניין אני עובר למצב רגיל מתישהו ברבע הרביעי. משחקים מעניינים שלא חשבתי לצפות בהם אני מזהה באמצעות האתר nba.lemons.se (שכרגע עדיין לא מעודכן עם משחקי העונה החדשה).

בפלייאוף אני רואה הרבה משחקים בחי (וכך גם בעונה הרגילה אם המשחק מעניין במיוחד). בד"כ אני הולך לישון מוקדם יותר ומתעורר כשהמשחק ברבע השני, ואז צופה במשחק עם דילוגים על פסקי זמן והפסקת המחצית. יוצא שעד סוף הרבע השלישי או תחילת הרביעי אני מדביק את הפער ורואה את שאר המשחק בחי.

בתקצירים אני לא צופה. בוקס-סקור אני בודק אחרי המשחק.

יש לי ליג-פאס כרגע אבל הקרטועים רבים ואני עדיין שוקל לבטל את המנוי ולעבור ל-BallStreams.

fatnoam

Active member
אחרי הרבע הראשון של העונה אני בדר"כ מתחבר לקבוצה ואז מנסה

לראות כמה שיותר משחקים שלה. בשנה שעברה זו היתה קליבלנד, ואחרי כמה משחקים פשוט התייאשתי. ממש גרועים. בגלל שאני עובד זו חייבת להיות קבוצה מהמזרח, שהמשחקים מתחילים ב-1-2 ולא ב-4-5.
&nbsp
תקצירים באתר אני רואה כמעט הכל. משעמם לי נורא בעבודה.
&nbsp
לפני שאני הולך לישון, כמעט על בסיס יומי, אני תופס כמה משחקים באייפד בלי קול, מזפזפ בין פסקי זמן. בינתיים יצא לי לצפות במשחקים די מעניינים. בתחילת העונה אין כדורסל גדול אבל יש מתח, וזה נחמד.
&nbsp
בפלייאוף אני רואה כל יום לפחות משחק אחד, גמר קונפרנס וגמר הליגה אני רואה הכל בלייב או בבוקר שאחרי בליג פאס....

אצלי זה ככה

עונה שעברה היה ליג פאס, השנה לא יודע אבל באופן כללי
סמסטר חורף:
תחילת סמסטר> רואה משחק אחד ביום
אמצע סמסטר> רואה משחק אחד פעם ב3-4 ימים (קרה לי פעם שהלכתי למבחן אמצע שעתיים אחרי שהמשחק הסתיים, לא ממליץ לאף אחד).
סוף סמסטר> תקופת מבחנים> מסתפק בכתבות בYNET

סמסטר אביב כנ"ל רק שבסוף רואה שידורים חוזרים של גמר הNBA
בX2 או משהו

nnbaa

New member
אין לי ליגה פאס אבל רואה כל שידור שיש בטלויזה+ באיטרנט

רואה את כל התקצירים גם עם יש 12 משחקים בלילה + עובר על כל שחקן וקבוצה ב BOX SCORE

הינקי גאון והסיקסרס פועלים לא מצוין אלא מדהים ומהמם

ראה את התגובה הזאת והתגובות סביבה מלפני שנה -
"חכה ותראה!!!

האמת היא שאני עוקב אחרי פילדפיה באופן מיוחד מתחילת השנה וקורא אתר אוהדים שמסקר אותם.
הם בנויים בצורה מאוד מיוחדת, יש להם GM באמת מבריק בצורה יוצאת דופן, אתה תראה שעוד כמה שנים יגידו הינקי כמו שאמרו לפני שנתיים סם פרסטי (לפני הטרייד המזעזע על הארדן, שכולם חשבו שהוא גאון-על).

דווקא מהחורבות של הקבוצה הזאת אני רואה עתיד בהיר... גם בשנה הבאה הם יבחרו גבוה, לפחות זה היה התכנון הגדול, התכנון היה להיות גרועים שתי עונות לפחות... בניגוד להרבה קבוצות בליגה שפועלות בצורה רנדומלית לחלוטין הם מאוד מאוד ממוקדי מטרה ובדיוק בגלל זה יש לי ביטחון גבוה בהם.

גם המאמן שלהם הוא יוצא ספרס. נכון שכרגע הוא לא ממש מצליח, אבל הוא נותן לשחקנים שלו את הכלים הנכונים, את הגישה הנכונה.. ואם ימשיכו לתת לו גיבוי לטווח ארוך יהיה שם משהו יפה.

שים לב שכתבתי 50+ רק עוד 4 עונות, לא 3...

אבל כן אני מאמין בפילי... כמובן שיכול להיות ש3 עונות מעכשיו הם יהיה סקרמנטו: Electric Bugaloo... וכל התחזית הזאת תתפוצץ לי בפרצוף.. זה גם התרחיש היותר סביר סטטיסטית, קשה להעפיל לפסגה... אבל אם יהיו קבוצת פלייאוף ויעשו רעש, אני הייתי כאן ב2013/4 וראיתי את זה בא!!
"

כמו שלצ'וק ציין, הם עושים טנקינג בכוונה גם השנה... ואמביד ממש לא חוזר (או מקסימום יחזור לאיזה 5 משחקים כדי שהוא ייחשב רוקי גם בעונה הבאה) - בחרו בו ספציפית כי הוא לא ישחק השנה, כך שהקבוצה תמשיך להיות גרועה בטירוף.

לגבי הטאנקינג -

א) ראה מאמר שלי (שזכה לעלות עד לטאגליינס של הפורום!)
ב) הייתה יוזמה לשנות את החוקים עוד העונה כך שהלוטרי יורחב לטופ-6 ויהיו סיכויים גבוהים יותר לקבוצות שכמעט הגיעו לפלייאוף. זה דרש אישור ברוב מיוחס של בעלי הNBA, לא זכה לאישור כזה (ובצדק - לשנות את החוקים תוך כדי תנועה זה מסריח, צריך לזכור שיש גם טריידים על בחירות וכו' שנעשו מתוך הנחה שהחוקים הנוכחיים יתקיימו), ונקבר.

אני לא חושב שזה לא ספורטיבי, כי אלו החוקים שבהם הליגה הזאת מתנהלת, ואני מצפה מGMים להתנהל בצורה יעילה ולנצל market inefficencies... זה לא כיף כמובן, אבל הליגה צריכה לשנות את החוקים (כבר הצעתי בעבר מודל אפשרי שיקל על בעיית הטאנקינג בעיני, בעיקר כזה שמעניש את הקבוצה במקום האחרון ומצ'פר את מקומות 12-13 דווקא) כדי להתמודד עם זה. בינתיים הם אוכלים את הדייסה שבישלו וכל הכבוד לפילי שבאים וזורקים להם את זה בפרצוף בלי בושה.

מזכיר את מה שכתבתי אז - בסוף העונה הבאה קבוצת פלייאוף, בעוד 2 עונות 45+ נצחונות ובעוד 3 עונות 50 נצחונות - ואני עדיין לא חוזר בי מהתחזית הזאת (שפירסמתי עוד בשנה שעברה, הרבה לפני שהייתה את הגרלת הלוטרי). MARK MY WORDS BITCHES

Cade Foster

New member
אני לא חושב שבתחזיות הכי ורודות שלהם

הם יהיו קבוצה של 50 ניצחונות בעוד 3 עונות.
&nbsp
כל העסק הזה מאוד מאוד שברירי ויש לו הרבה יותר סיכוי להיכשל מאשר להצליח. נואל ואמביד שרפו שנה אחת מהקריירות המאוד מבטיחות שלהם (ולך תדע מה הערך האמיתי שלהם, אחד בקושי שיחק והשני עדיין בתול NBA), סאריץ' יגיע רק בעוד שנתיים לליגה ולך תדע איך ייראו בחירות הדראפט שלהם בעונות הקרובות. על כל מייקל קרטר וויליאמס יש מייקל קיד גילכריסט - זה כלל שחייבים לזכור. מספיק שיתפקשש להם משהו, מספיק בחירה או שתיים גרועות בדראפט או שהם לא יבחרו את הpoint in time הנכון כדי לצאת מהטנקינג ולהתחיל לנצח וכל העסק הזה יתפוצץ להם בפנים. גם אם אמביד הוא באמת כזה כישרון ענק כמו שאומרים שהוא - אם בכל התקופה הזאת לא יבנו לידו קבוצה מנצחת הוא יברח בהזדמנות הראשונה שתהיה לו.

לגבי אמביד

אם הוא באמת יצליח לפרות ויממש את הפוטנציאל שלו , יהיו לצידו MCW {אם פילי לא יעבירו אותו בטרייד} ונרלנס נואל.
אם כל השלושה יעשו התקדמות משמעותית בשלוש השנים הקרובות , ביחד עם פריצות של שחקנים משלימים כמו קיי.ג'י מקדניאלס וג'רמי גרנט וסאריץ שיתבשל בטורקיה קצת , תהיה להם קבוצה אדירה {אולי אפילו קונטנדרית}.

Puskas

New member
קצת הגזמת..

קודם כל היו דיבורים של טרייד על MCW בערב הדראפט האחרון.. הוא עוד לא התפתח לכדי רכז רציני וברור שאם תבוא הצעה איכותית עליו, הוא בחוץ. כשקבוצה נמצאת במצב של פילי, משמע שעוד אין לה אפילו כוכב אחד מוכן אחרי פיתוח, לא יכולה להגיד לא על טריידים תמורת שחקנים בשלים שיוצעו לה.
MCW זה חביב אבל לפחות בשלב הזה הוא עוד לא אולסטאר ולא קרוב לשם, לא רק שהוא לא אולסטאר, הוא עוד לא ברמה של רכזי דרג ב' כמו ג'נינגס או הולידיי.. הדרך לשם עוד ארוכה.
אמביד הוא פוטנציאל HOF לכאורה, בפועל? ההיסטוריה מלמדת שגבוה שמתחיל להיפצע ממשיך להיפצע עד הפרישה המוקדמת הבלתי נמנעת..
גרג אודן שלא הצליח לפתח קריירה בגלל פציעות, יאו מינג שפרש מוקדם מאוד והחסיר המון משחקים בגלל שהגוף שלו קרס, ברוק לופז שלא מצליח להתניע וכבר שנתיים נפצע בלי הפסקה.. זה לא מצב פשוט בשביל גבוהים ובמקרה של אמביד יש בעיה.. הוא נפצע באמצע העונה שעברה, משמע קרס אפילו במיני עומס הקליל של המכללות ועכשיו הוא סובל מעוד פציעה רצינית ששמה אותו בחוץ כמעט לעונה שלמה.
האם הוא יצליח לחזור לעונה הבאה ולתת 75 משחקים ו-25 דקות לערב? מקווה מאוד! האם הוא יוכל לתת 75 משחקים ו-35 דקות לערב? אמן!
בפועל? אני אשמח לראות ממנו 65 משחקים ו-25 דקות לערב.. המצב לא מעודד.
סאריץ' ילד שמעולם לא שחק בארה"ב ולמרות שיש לו כישרון ומבנה גוף מעולה, לא הייתי ממהר לסמן אותו.. (יאן וסלי, זוכר?).
גראנט ומקדניאלס יקבלו השנה דקות נטו כי יש ואקום בסגל.. האם הם ימשיכו לקבל דקות ברגע שיגיעו שחקנים רציניים לפילי? לא בטוח..
ייקחו לפחות שנתיים-שלוש לברר את זה כי כרגע מדובר בילדים, חומרי גלם מאוד לא מוכנים ולא בשלים שגם הכישרון שלהם עוד לא הוכח.
אתה מדבר על אוסף של 6-7 צעירים שהגיעו לNBA בשנה שעברה והשנה ובונה סביבם הרים וגבעות אבל היסטורית מעולם לא היה דבר כזה שקבוצה נבנתה 100% מהדראפט ופגעה בכזו הצלחה בבחירות שלה בשביל להפוך לקבוצה מפחידה..
OKC הכי קרובים לזה והם עדיין עשו טרייד על פרקינס ואספו את ספולושה ומעבר לכך, היה להם מזל אדיר כשהצליחו לבחור את דוראנט ואת ווסטברוק וששניהם יהיו בריאים ברצף כל כך הרבה שנים ויהפכו לכאלו מפלצות.. ואפילו זה לא הביא אליפות ורק גמר NBA אחד.
פילי יהיו חייבים לאסוף משוק החופשיים חבר'ה כמו דראגיץ', מארק, מיליסאפ או אפילו דנג.. משהו שיביא ניסיון ורמה לחבורת הצעירים הזו.

botend

New member
זה לא רק שניהם

אוקלהומה הביאה מכה מדהימה בדראפט. היא בשלוש שנים בחרה ארבעה שחקנים מדהימים. מעט מאוד קבוצות עושות את זה.
השלד שלהם מהדראפט בפיינלס ההוא היה
דוראנט (בחירה מס' 2 של 2007 - חמש שנים בליגה)
וסטברוק (בחירה מס' 4 של 2008 - ארבע שנים בליגה)
הארדן (בחירה מס' 3 של 2009 - שלוש שנים בליגה)
איבקה (בחירה מס' 24 של 2008 - שלוש שנים בליגה, חזר לשנה בספרד אחרי שנבחר)
&nbsp
על כל אלו הם עוד הוסיפו כ"רכש" את פרקינס (בא עם ניסיון של אליפות עם בוסטון ב-2008) , ספולושה (כשחקן הגנה) ודרק פישר (סופר וטרן, שהיה במעמד הזה מלא פעמים, שיחק לא מעט דקות יחסית בגמר, ונתן לקבוצה הרבה מעבר לסטטיסטיקות בכל פעם שהוא עלה למגרש)
&nbsp
הנקודה היא שלבנות דרך הדראפט זה לא מספיק. כדי להיות קונטנדר מהדראפט אתה חייב לפגוע בול בבחירות שלך, ולהביא וטרנים שילמדו את הילדים מה זה כדורסל קשוח. מאוד מאוד קשה.
&nbsp
נ.ב
את רג'י ג'קסון כרוקי אני לא סופר כאן. הוא לא היה רוקי משמעותי בכלל ואפילו לא שותף בכלל בפלייאוף אם אני לא טועה.

rapgamer4ever

New member
אוקלהומה לא רק הייתה קונטנדרית

היא הייתה שושלת בהתהוות. גם אם תוותר על כל אחד מהחבורה הזאת פרט לדוראנט הם עדיין קונטנדרית (כפי שהם היום, ללא הארדן ועם סגל משלים מביך).
&nbsp
אגב אני חושב שאתם די מסכימים. פושקאש אמר "פילי יהיו חייבים לאסוף משוק החופשיים חבר'ה כמו דראגיץ', מארק, מיליסאפ או אפילו דנג.. משהו שיביא ניסיון ורמה לחבורת הצעירים הזו". אתה הוספת "לבנות דרך הדראפט זה לא מספיק... צריך להביא וטרנים שילמדו את הילדים מה זה כדורסל קשוח".
אני מסכים עם שניכם.

Puskas

New member
מסכים עם בוטן כמובן

זו הנקודה שלי, אי אפשר לבנות רק דרך הדראפט ולדמיין שהכל יהיה טוב.. מה גם ששחקן כמו דוראנט לא נופל לך כל יום (מאז דוראנט היה רק עוד אחד כזה, דייויס). חוץ מזה שכפי שאמרתי, אני לא מתרשם שהצעירים של פילי הם בעלי תקרה כל כך גבוהה..
אמביד כן אבל לך תדע מה יהיה עם הגוף שלו, נואל אולי אבל גם כן, לך תדע מה יהיה עם הגוף שלו.. את התשובה לגבי שניהם נגלה אולי עוד שנתיים.
MCW לא מסתמן כגארד מצוין אלא כאחד עם תקרה של דרג ב' בערך וזה לא מספיק.
מעבר לשלישייה הזו אין שם פשוט כלום.. הדראפט הקרוב לא ישנה את המצב דרסטית וגם לא זה שאחריו.. רק כשהצעירים הללו סוף סוף יתפתחו ויוכחו כבול פגיעה וכשפילי תרים כמה וטרנים טובים מהשוק אז נדבר על 50 ניצחונות וצפונה.

למעלה