שאלה לגבי פייסבוק

Live Your Dream

New member
שאלה לגבי פייסבוק

צפיתי כמה פעמים בפרופיל של מישהו שאני כבר לא בקשר איתו ויצא לי לעבור כמה פעמים ברשימת חברים שלו חשבתי שאולי אני אראה פרצוף מוכר. אז ככה- כשאני מקליקה ב- search את האות הראשונה של השם שלו הוא מופיע ובדרך כלל בצד ימין יש אפשרות להוסיף אותו כחבר ואצלו זה לא כבר לא קיים. נכנסתי לעמוד שלו ושם כן אפשר להוסיף אותו כחבר. אבל כשאני רואה את השם שלו ב search זה כאילו הוא שינה את ההגדרות פרופיל שלו. מה שעוד הזוי שמישהי מהרשימת חברים שלו גם מופיעה אצלי ב search וגם אין אפשרות להוסיף אותה כחברה. זה מרגיש כאילו הם יודעים שצפיתי בפרופיל שלהם. אני לא סטוקרית אלא סתם יצר הסקרנות.
וגם סתם חברים מהעבר שחיפשתי מופיעים אצלי ב people you may know. זה אומר שכל מי שצפיתי בעמוד שלו אפילו פעם אחת אני אופיע אצלי בחברים שהוא עשוי להכיר? אני רק אציין שחזרתי לפייסבוק ממש לאחרונה אחרי הפסקה של כמה שנים.

shoosh2607

Member
מנהל
אז ככה

ראשית - אף אחד לא יודע שצפית בפרופיל שלו. זה נוגד את מדיניות פייסבוק. הסירי דאגה מליבך.
שנית - לא הבנתי איפה יש בצד הוסף כבר בחיפוש? את יכולה להעלות צילום מסך?

Live Your Dream

New member
יש את זה כשאני גולשת באייפד/ אייפון

עכשיו בדקתי במחשב ופה אין אפשרות כזאת. זה קצת הלחיץ אותי ואז חשבתי לעצמי שאני אולי מופיעה אצלהם גם אם הם מופיעים אצלי.
אם אני צופה בפרופיל של מישהו ואני מופיע אצלו ב- People you may know אז הוא ידע שצפיתי לו בפרופיל במיוחד אם אין לנו חברים משותפים. אולי אני סתם פרנואידית אבל קראתי על זה גם בכל מיני פורומים בחו"ל ואנשים גם התלוננו על זה.

shoosh2607

Member
מנהל
זה לא נכון

הוא מופיע לך כי צפית לו בפרופיל. הוא לא יופיע לך אם הוא צופה אצלך.

Live Your Dream

New member
לגבי האפילקציות ידוע לי שזה בולשיט

מה שהדאיג אותי זה כשאני צופה בעמוד של מישהו אז אני עלולה להופיע אצלו ב people you may know.

למעלה