שאלה לגבי פורום חדש

shoshi1

New member
שאלה לגבי פורום חדש

ערב טוב, קודם כל ברצוני לברך את הנהלת הפורומים בתפוז, מאז שגיליתי אותם אני ממש מכורה ואין כמעט יום שעובר שאני לא נכנסת. ישנם פורומים מקסימים עם קבוצות תמיכה נפלאות. במיוחד אציין לשבח את פורום פוריות, הריון ולידה וגם אימוץ שהועילו ויעצו לי בזמנו. (ואשמח אם תעבירו את השבחים למנהלי הפורומים) שאלתי היא: מה התקנים לפתיחת פורום חדש? מה הנהלים? מי קובע אם להכניס את אותו פורום ועל פי מה? ובעיקר : מה תפקידו של מנהל פורום?

אז ככה...

את (בתור מישהי שרוצה לנהל פורום בנושא מסויים) נכנסת לטופס ניהול פורומים, ממלא את כל הפרטים ומחכה. לאחר כמה זמן (מספר ימים בד"כ), אם הפורום שלך נשמע כמו פורום רציני שיכול להצליח, מנהלת הפורומים (נטע לביטוב) חוזרת אליך במייל/טלפון ומשוחחת איתך על הפורום החדש טיפה ובמידה והיא רואה שאת רצינית היא תקבע איתך פגישה במשרדה ושם תדונו יותר לעומק בנושא הפורום. נטע תסביר לך כל מיני דברים הקשורים בניהול פורום ושאר מיני ירקות. לאחר מכן כאשר את מנהלת כבר פורום תפקידך לשמור על הסדר של הפורום (שלא יקללו ידביקו פרסומות וכן הלאה...), לשמור שבפורום ידברו בעיקר על הנושא שלו (אם זה מוזיקה אז על מוזיקה...). את יכולה להוסיף מאמרים, סקרים, לוחות וכן הלאה כדי שהפורום יהיה פורה ונחמד. כמו כן תפקידך לעזור לאנשים ששואלים שאלות ומבקשים עצות, כמובן שלא רק את צריכה לענות אלא כל משתתפי הפורום. {פצצה|

למעלה